'Cumhuriyet Ve Atatürk Şiir Dinletisi' Büyük Beğeni Topladı

Bafra Musiki Cemiyeti bünyesinde faaliyet gösteren Bafra Şiir Kulübü'nün düzenlediği 'Cumhuriyet ve Atatürk Şiir Dinletisi' büyük beğeni topladı.Şiir dinletisi, Bafra Şiir Kulübü Başkanı aynı zamanda şair Fatma Hatun Esen'in programı...

Bafra Musiki Cemiyeti bünyesinde faaliyet gösteren Bafra Şiir Kulübü'nün düzenlediği 'Cumhuriyet ve Atatürk Şiir Dinletisi' büyük beğeni topladı.

Şiir dinletisi, Bafra Şiir Kulübü Başkanı aynı zamanda şair Fatma Hatun Esen'in programı açış konuşmasıyla başlarken, programı Bafra Kızılırmak İlk ve Ortaokulu, Uzman Sınıf Öğretmeni Ülker Karataş sundu. Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in güzel ve örnek bir kazanım olduğunu, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'e, sanat ve kültüre ve Ata'nın bıraktığı emanetlere sahip çıkmak gerektiğini dile getirip, dinletiye katılan şair ve sanatçılarla kendilerine destek veren Bafra Belediyesi'ne teşekkür etti.

Dinletide birçok şair ve yazarın yanı sıra programa damgasını, okuduğu İstiklal Marşı ile minik öğrenci Polat Bayrak vurdu. Bayrak, okuduğu İstiklal Marşı'nın ardından öğretmeni Ülker Karataş'ın vermiş olduğu bayrağı açtı ve izleyenlere duygulu dakikalar yaşattı. Okunan şiirlerin ardından Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği parçaları seslendirerek katılımcılara unutulmaz dakikalar sundu.

Dinletiye, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin, Av. Okan Çakmaklı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Ertük ve çok sayıda şiir severin yanı sıra Tokat Kültür Derneği Başkanı Ünal Kar, Tokatlı Şair Yunus Yılmaz, Rifai Yıldırım da misafir şair olarak katıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri