Cumhuriyet Halk PartisiDP ve DSPyi ziyaret etti

CHP Konya İl sekreteri Mehmet Halıcı, CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Nuran Yücel, Ali Özcan ve İl yönetim Kurulu üyesi Ayşe Aydemir birlikte DP ve DSP İl Başkanlarını ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya İl sekreteri Mehmet Halıcı, CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Nuran Yücel, Ali Özcan ve İl yönetim Kurulu üyesi Ayşe Aydemir birlikte DP ve DSP İl Başkanlarını ziyaret ederek, seçimde başarı dilediler.  DP Konya il Başkanlığını ziyarette CHP Konya İl Sekreteri Mehmet Halıcı,  AKP yi iktidardan göndermek için mücadele verdiklerini ve yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Halıcı, 12 Haziran seçimlerinde ortak hedefin AKP ‘yi sandığa gömmek olduğunu vurgulayarak, “Ortak paydamız ve hedefimiz AKP’den bu ülkeyi kurtarmaktır. Herkes mücadele veriyor. Halkımız 12 Haziran seçimlerinde AKP’ye gereken dersi verip, sandıkta hesabını verecektir. Sizleri ziyaretimizin diğer bir amacı da Konya’nın sorunlarını tartışmak ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak istedik” dedi.   
DP Konya İl Başkanı Yahya Yaman, CHP’nin ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade ederek, “Seçim durgun geçiyor. Vatandaşlarımızın nereye kanalize olacağını kestiremiyoruz. Çiftçi baskı altına alınmış sindirme var. Vatandaşlarımızı önce aç ve işsiz bıraktılar. Sosyal yardımlara muhtaç hale getirdiler. Bunların gündeminde ekonomi, iş, aş ve ülke sorunları yok. Umarım 12 Haziran’da halkımızın bunların hesabını sandıkta sorar” dedi.
DSP Konya İl Başkanı Güler Soysal da seçim çalışmaları için gittikleri yerlerde halkın sessizliğini gördüğünü belirterek, “Buna rağmen umutsuz değiliz. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz”  dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri