Cumhurbaşkanı Gül: Botsalı'yı Zaten İstişare İçin Çağırmıştık

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı ile görüşmesi için, "Mısır’ın içinde bulunduğu bu kaostan çıkmasına nasıl yardımcı oluruz, bütün bunları detaylı şekilde konuştum.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı ile görüşmesi için, "Mısır’ın içinde bulunduğu bu kaostan çıkmasına nasıl yardımcı oluruz, bütün bunları detaylı şekilde konuştum.” dedi.

        Cumhurbaşkanı Gül, Gürcistan Büyükelçisi Irakli Koplatadze’nin Çankaya Köşkü’nde güven mektubu sunmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

        Bir gazetecinin sabah köşkte Kahire Büyükelçisi Botsalı ile yaptığı görüşmeyi hatırlatması üzerine Gül, "Büyükelçi oradaki temsilcimiz. Kendisini istişare için çağırmıştık. Bütün olup bitenleri, oradaki yetkili ağızımızda geniş şekilde dinledim, bilgi aldık. Mısır’ın içinde bulunduğu bu kaostan çıkmasına nasıl yardımcı oluruz, bütün bunları detaylı şekilde konuştum." dedi.

        Gül, gazetecilerin "Botsalı geri dönecek değil mi?" şeklindeki sorusu üzerine de "Biz zaten istişare için çağırmıştık." cevabını verdi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri