Cumhurbaşkanı Gül, Basın Mensupları İle Hatıra Fotoğrafı Çektirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı sıfatı ile İstanbul'dan Ankara'ya son kez gitti. Gül, Atatürk Havalimanı'nda görevli basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Koruma görevlileri de makam aracı önünde basın mensupları...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı sıfatı ile İstanbul'dan Ankara'ya son kez gitti. Gül, Atatürk Havalimanı'nda görevli basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Koruma görevlileri de makam aracı önünde basın mensupları ile poz verdi.

Görevini 28 Ağustos 2014 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a devredecek olan Türkiye Cumhuriyeti'nin 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı sıfatı ile İstanbul'a veda etti. Gül, Cumhurbaşkanı olarak son kez İstanbul'dan Ankara'ya gitmek için Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne geldi. Gül'ü, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve diğer yetkililer karşıladı.

Karşılama sırasında Atatürk Havalimanı'nda görev yapan basın mensuplarının isteğini geri çevirmeyen Gül, Devlet Konukevi merdivenlerinde basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra "Allahaırsmarladık" diyerek konukevine giren Gül, Cumhurbaşkanlığı'na ait TC-CBK uçağı ile Ankara'ya gitti.

Gül'ün gidişinin ardından da koruma görevlileri ve basın mensupları, Cumhurbaşkanlığı makam otomobili önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri