Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pursaklar’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreniyle resmi olarak hizmete giren Pursaklar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı’na eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreniyle resmi olarak hizmete giren Pursaklar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı’na eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, milletvekilleri, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin eşlik etti. Alparslan Caddesi üzerindki okulu ziyaretinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini izlemeye gelen kalabalığı selamladı.

Pursaklar’ın büyük bir değişim yaşadığını vurgulayan Erdoğan, "Pursaklar benim geliş gidiş güzergâhım. Havalimanına giderken Pursaklar’dan geçiyoruz. Pursaklar her geliş gidişte bir başka, devamlı değişiyor. Bir değişim var Pursaklar’da. Bu bir zihniyetin ortaya koyduğu değişim. 15-20 yıl önceki Pursaklar’ı bir düşünelim. O zaman neydi bugün ne? Bir eski Türkiye vardı bir de şu anda inşası yapılan yeni Türkiye var." diye konuştu.

Derslik hizmetlere büyük bir hızla devam edildiğini belirten Erdoğan, konuşmasının ardından beraberindeki heyetle birlikte okuldaki derslikleri gezdi, öğrencilerle sohbet etti. Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri ise Erdoğan’ın elini öptü. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri