Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde Tebrikleri Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Çankaya Köşkü’nde tebrikleri kabul etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı bugün Ankara’da düzenlenecek resmi törenlerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Çankaya Köşkü’nde tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı bugün Ankara’da düzenlenecek resmi törenlerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ilk kez Başkomutan sıfatıyla Anıtkabir’e çıktı. Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan Erdoğan, daha sonra beraberindekiler ile birlikte saygı duruşunda bulundu. Ardından Misak-ı Milli kulesine geçen Erdoğan Anıtkabir özel defterini imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Çankaya Köşkü’ne geçerek tebrikleri kabul etti.

Erdoğan’ı ilk tebrik eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek oldu. Daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğu, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Bakanlar Kurulu üyeleri, Kuvvet Komutanları ve devlet erkanı tebriklerini iletti.

Erdoğan, daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’ne geçerek resmi geçiş törenine katıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri