Cumhurbaşkanı bugün Konya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeb-i Arus törenine katılmak üzere bugün Konya'ya geliyor. Mevlana Meydanı'nda saat 13.00'da Konya halkına seslenecek ve toplu açılış töreni yapacak olan Erdoğan, ayrıca ilçe belediye başkanlarını da açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın daveti üzerine bugün Şeb-i Arus törenlerine katılmak ve toplu açılış yapmak için Konya'ya geliyor.  Hareketli ve heyecanlı bir gün Konya'yı bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Mevlana Meydanı'nda saat 13.00'da düzenlenecek olan toplu açılış mitingi ile Konya halkına seslenecek. Erdoğan, daha sonra 1 milyar lirayı aşkın yatırımların toplu açılış törenini gerçekleştirecek.

ERDOĞAN ADAYLARI KENDİSİ AÇIKLAYACAK

Günlerdir merak edilen “Hangi ilçede kim aday olacak?” sorularına da Cumhurbaşkanı Erdoğan, son noktayı koyacak. Toplu açılış töreninin ardından Erdoğan, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına katılacak ve 31 ilçenin adaylarını kendisi açıklayacak. Aday tanıtım toplantısından sonra Konya Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı adına düzenlenen resepsiyon yemeğine katılacak. Erdoğan son olarak Hz Mevlana’nın 745. Vuslat Yıldönümü Şeb-i Arus kutlamasına katılacak. Şeb-i Arus, kutlaması Spor ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Erdoğan bu toplantıdan sonra Konya’dan ayrılacak.

SELÇUKLU BELEDİYESİ'NDE AÇILIŞ HEYECANI

Cumhurbaşkanının eşi Emine Erdoğan’ın katılımı ile de saat 14:30’da Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi'nin (SOBE)'nin resmi açılışı yapılacak. Ayrıca Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan  Musalla Bağları Emekli Lokali ve Muhtarlık Ofisi, Tepekent Sosyal Tesisi, Esenler Kapalı Pazar Yeri, Kosova Mahalle Konağı, Tepekent Ticaret Merkezi ve Belediye Hizmet Birimleri, Tatköy Sosyal Tesisi, 3 Anaokulu, 27 adet Suni Çim Saha, Kosgep Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Kaplanlar İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu'nun açılışları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mevlana Meydanı'nda saat 13'de gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreni ile yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meram Belediyesi tarafından yaptırılan Konya'nın ilk Millet Bahçesi'ni de açacak.

EKSİKLİKLER GİDERİLDİ KONYA HAZIR

Konya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve AK Parti Konya İl Teşkilatı ile ilgili bütün kurumlar eksikliklerini gidererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişini bekliyor.  Cumhurbaşkanının toplu açılış töreninin yapılacağı alana gelene kadar, halkı selamlayacağı da öğrenildi. Şehirde güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı. AK Parti İl, ilçe teşkilatları, vatandaşa çağrıda bulunarak Mevlana Meydanını doldurmaları ve toplu açılışa katılmaları istendi. İlçelerden ise programa büyük bir katılımın olacağı söylendi.  

EMRE ÖZGÜL     

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri