Çok önemli bir galibiyet aldık

Torku Konyaspor’da Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyet yüzleri güldürdü. Genç oyuncu Tolga Ünlü kalan maçları da en az kayıpla geçeceklerini söylerken basın sözcüsü Güven Öten 6 puanlık bir maçı kazandıklarını söyledi

Çaykur Rizespor A.Ş. maçında önemli bir galibiyete imza attıklarını ve iç sahada kritik bir 3 puan aldıklarını söyleyen genç oyuncu Tolga Ünlü, kalan 4 maçı da en iyi sonuçlarla tamamlayacaklarına inandığını ifade etti. Beşiktaş karşısında kendilerinin de beklemediği kötü bir yenilgi aldıklarını ve bu yüzden Ç.Rizespor A.Ş. ile iç sahada oynanan maçın öneminin bir kat daha arttığını belirten Tolga Ünlü, "Sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyorduk. Bakıldığında 6 puan değerinde bir maçtı. İlk yarıda istediklerimizi yapamadık. Ama rakibe de pozisyon vermedik. İkinci yarının hemen başında bulduğumuz golle öne geçtik. Ondan sonra her iki takım adına da güzel bir maç oldu. Kötü bir anda yediğimiz golden sonra ikinci golün gelmesi bizim için çok iyi oldu. Son bölümlerde üzerimize gelen rakip karşısında skoru koruma adına ister istemez geriye çekildik. Ama bizim için önemli olan kritik maçı kazanmaktı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Sahamızda kazanmaya devam ediyoruz. Mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum. Şimdi önümüzde Akhisar Bld.Gençlik ve Spor ile oynayacağımız yine önemli ve kritik bir maç var. En iyi şekilde hazırlanıp güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

ÖTEN: 6 PUANLIK MAÇI KAZANDIK

Takım olarak Ç.Rizespor A.Ş. maçında moral anlamında kendilerini en üst seviyeye taşıyacak önemli bir galibiyet elde ettiğini belirten Basın Sözcüsü Güven Öten, ilk yarının kalan haftalarında kendi sahalarında oynayacakları maçları kazanıp, deplasmanlardan da puan ya da puanlarla dönerek maç kaybetmek istemediklerini söyledi. Kazanacak takımın altın değerinde bir galibiyet alacağı maçta Ç.Rizespor A.Ş. önünde son derece önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Öten, “6 puan değerinde bir maçtı. Kazanmayı çok istiyorduk. Aksi bir sonuç ilerleyen haftalarda moral anlamında bize kötü yansıyabilirdi. Oyuncularımız saha içerisinde mücadele anlamında ellerinden gelen gayreti gösterdiler. 90 dakika sonunda istediğimizi aldık. Emeği geçen herkesi kutluyoruz. Bizim için kalan haftalarda moral motivasyonumuzu üst seviyeye taşıyacak bir sonuç oldu. Artık önümüz açık. Bizi sevindiren başka bir nokta sakat oyuncularımızın yokluğunda şans bulan oyuncularımızın performansı. Sakat oyuncularımızın da yeniden takıma dönmesiyle daha da güçleneceğiz. Şimdi önümüzde ilk yarının tamamlanması için 4 maçımız var. Amacımız içeride oynayacağımız maçları kazanıp, deplasmanlardan da puan ya da puanlarla dönerek kaybetmeden ilk yarıyı toplayabileceğimiz en iyi puanla tamamlamak. Takımımızın geldiği nokta alınan 16 puan kesinlikle küçümsenmemeli. Bunun üzerinde de olabilirdik. Ama futbol bu. Lige yeni çıkan bir takım için oynadığımız futbol, mücadelemiz ve gelinen nokta bize göre başarı. İnşallah bu başarının daha da üzerine çıkacağız. Bu noktada teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz” diye konuştu.

Kritik maçlar serisine hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Akhisar Bld.Gençlik ve Spor karşılaşmasıyla devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Güven Öten, “Moral anlamında iyi durumdayız. Rakiplerimizden Akhisar Bld.Gençlik ve Spor ile deplasmanda oynayacağımız maçtan puansız dönmeyeceğimize inanıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri