Çok önemli 3 puan

Konyaspor ligde Kocaelispor karşısında aldığı 2-0lık galibiyetle ve aldığı 3 puanla 13. sıraya yerleşerek biraz olsun rahat bir nefes aldı.

Ligde 3 haftadır mağlup olmayan ve yine 3 hafta aradan sonra Kocaelispor karşında galibiyetle tanışan Konyaspor, aldığı 3 puanla 30. haftayı 13. sırada tamamladı. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, hayati bir maça çıktıklarını ve bu maçtan galip ayrıldıklarını ifade ederek, “Kocaelispor karşısında gerçekten çok stresli bir maç oynadık. Takımımız adına çok büyük öneme sahip hayati değer taşıyan bir galibiyet aldık. Maç içerisinde oyun anlamında zaman zaman geriye düşmemize rağmen skoru korumasını bildik. Ben başta oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve özellikle de taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Kendileri üzerlerine düşen görevi yaptı. Kazandığımız için mutluyuz. Artık kalan maçlarımızı düşünüyoruz. Rakiplerimizde kazanmaya devam ediyor. Ama bizim tek düşüncemiz kendi maçlarımız. Maçlarımızı iyi sonuçlarla tamamlayarak sezonu Konyaspor’a yakışır bir yerde tamamlayacağız diye umuyorum” dedi.

Camia olarak kesinlikle küme düşmeyi akıllarının ucundan bile geçirmediklerini söyleyen Zeki Çimen, “Biz yönetim kurulu, teknik ekibimiz ve futbolcularımız küme düşmeyi kesinlikle aklımızın ucundan bile geçirmedik. Ama futbolun içerisinde olan istenmeyen sonuçlar bizimde başımıza geldi. Bu sebeple istediğimiz sonuçları alamadık. Bir kez daha söylüyorum. Bizim küme düşme gibi bir korkumuz yok ve olmadı da” diyerek sözlerini noktaladı.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri