Çok kritik bir galibiyet aldık

Kritik Edirne deplasmanından galibiyetle dönen 1922 Konyaspor’da teknik direktör Hakan Ünal: “Ligin en kritik galibiyetlerinden birini aldık. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 32. hafta maçında deplasmanda en yakın takipçisi Edirnespor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip kümede kalma adına kritik önem taşıyan maçı 1-0 kazanarak rahat bir nefes aldı. Yavru Kartala galibiyeti getiren golü 68.dakikada Gökberk Efe kaydetti.1922 Konyaspor bu galibiyeti ile puanını 35 yaparak 12. sıraya yükseldi. Küme düşme potasıyla arasında 4 puanlık fark bulunan Yavru Kartal sezonun 33. hafta maçında ligin son sırasında bulunan Şile Yıldızspor ile evinde karşılaşacak.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta deplasmanda Edirnespor’u 1-0 yenerek puanını 35’e çıkaran ve rahat bir nefes alan 1922 Konyaspor’da moraller yerine geldi. Teknik direktör Hakan Ünal, Edirnespor galibiyetini değerlendirdi. Ünal, hafta boyunca maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Son haftalara girdiğimiz ligde Edirnespor ile çok kritik bir karşılaşmaya çıktık. Maçın ilk devresi kontrollü geçti. İkinci devre kurduğumuz baskıdan bulduğumuz gol ile öne geçtik. Skor avantajını aldıktan sonra da maç bizim kontrolümüzde geçti. İhtiyacımız olan bir 3 puandı. Son ana kadar savaşan ve mücadele veren oyuncularımızı kutluyor, bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Hakan Ünal, vefat eden 1922 Konyaspor’un eski başkanı Mehmet Güney’e de Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Öte yandan 1922 Konyaspor’a evinde 1-0 mağlup olarak 31 puanda kalan Edirnespor’da ayrılık yaşandı. Trakya ekibi, teknik direktör Zafer Şahin’in sözleşmesini feshederek yollarını ayırdı. Edirnespor, kalan iki haftada Ağrı 1970 ve Şile Yıldız ile karşılaşacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri