Çok Konuşulan Oyunun İkincisi Geliyor!

Sizlere saatler geçirten bu bağımlılık yapan oyun pazarında başı çeken PopCap, bizleri yeniden oyunlarının başından kaldırmamayı planlıyor

Bilgisayarlarla haşır neşir olan hemen hemen herkes bir dönem oyun oynamıştır. Ancak strateji, aksiyon, spor, savaş gibi farklı oyunlara kendilerini yakın hisseden oyunseverleri bir araya toplayan bir segment daha var ki o da bağımlılık yapan basit oyunlar.

Sizlere saatler geçirten bu bağımlılık yapan oyun pazarında başı çeken PopCap, bizleri yeniden oyunlarının başından kaldırmamayı planlıyor. PopCap’ in en popüler oyunu olan Plants vs. Zombies’in Facebook sürümü “Adventures”‘u duyurdu. Sosyal medya platformlarında her ne kadar sosyal çevreniz ile iletişiminiz ve bilgi paylaşımınız ilk sıradaymış gibi görünse de bu sosyal medya mecralarında yer alan büyük bir kitle ise sosyal medyayı artık neredeyse oyun oynamak için kullanır oldu.

Aslında PopCap Plants vs Zombies 2’yi Ağustos 2012’de bizlere müjdelemişti ancak o tarihten bu yana bir türlü beklenen hamleler yapılmadı. Şimdi yeniden açıklamalar yapan PopCap, yaz başı gibi milyonlarca kişinin zombiler ve bitkilerin savaşında mücadele edebileceklerini açıkladı.

Facebook'dan da oynanabilecek

Tahminlere göre Android, iOS ve Windows Phone platformlarında aynı anda yer alacak olan Plants vs Zombies, sosyal medyadaki oyuncu potansiyelini fark ederek facebook üzerinden de oynanabilinecek. Plants vs. Zombies Adventures olarak adlandırılacak olan bu oyun, facebook üzerinden oyuncuların diğer oyuncular arasında sıralamalarını görebilme ve oyuncuların arkadaşlarına zombi saldırısı düzenleyebilmesine de olanak sağlayacak.

Görünen o ki önümüzdeki yaz hem facebook hem de mobil cihazlar üzerinde büyük bir ses getirecek olan Plants vs. Zombies şimdiden birçok kişiyi heyecanlandırmayı başardı. Bir kesim tarafından artık sosyal medyanın eski popülerliğine sahip olmadığı konusundaki iddialar ise Plants vs. Zombies’in yeni oyunu çıkacağı haberi ile birkaç gün içerisinde milyonları konuşturması bu görüşün ne denli yanlış olduğunu bizlere göstermiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri