Çocuklarının Gözü Önünde Cep Telefonu Çaldı

Kağıthane’de, iki çocuğuyla birlikte cep telefonu mağazasına giren kadın, çocuklarının gözü önünde telefon çaldı. Hırsızlık anı, kameralara yansıdı. İş yeri sahibi, kadının Suriyeli olduğunu öne sürdü. Olay, Çağlayan Vatan...

Kağıthane’de, iki çocuğuyla birlikte cep telefonu mağazasına giren kadın, çocuklarının gözü önünde telefon çaldı. Hırsızlık anı, kameralara yansıdı. İş yeri sahibi, kadının Suriyeli olduğunu öne sürdü.

Olay, Çağlayan Vatan Caddesi’ndeki bir cep telefonu mağazasında meydana geldi. Suriyeli olduğu iddia edilen kadın, iki çocuğuyla birlikte mağazaya geldi. Burada telefonları inceleyen kadın, iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak bin 500 lira değerindeki cep telefonunu çaldı. Daha sonra çocuklarını da alan kadın, kayıplara karıştı.

Bu arada hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Cep telefonunu inceleyen kadının telefonu çalma anı ve iş yerinde oynayan çocukların olanları izlemesi görüntülere yansıyor.

İş yeri sahibi Nedim Adin, hırsızlık yapan kadını tanıdığını söyledi. Adin, “Bu kadın sürekli buraya geliyordu, Suriyeliydi. Genelde yardım istiyordu, telefonuna müzik yüklenmesini falan… Ben de garibandır diye yardımcı oluyordum. Son gelişinde beni cep telefonumu çaldı. Çalındığını 1 saat sonra fark ettim. Çağlayan esnafı bu kadını tanıyor zaten, tüm camilerde dilencilik yapıyordu.” diyerek olayı anlattı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri