Çocukların Başkan Altınok Öz Coşkusu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Şeyh Şamil Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulda çocukların büyük coşkusuyla karşılanan Başkan Altınok Öz, öğrencilerle tek tek ilgilendi.Ziyarette Başka...

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Şeyh Şamil Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulda çocukların büyük coşkusuyla karşılanan Başkan Altınok Öz, öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Ziyarette Başkan Altınok Öz’e Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan eşlik etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü okullarında gören öğrenciler, Başkan’ın etrafını sararak fotoğraf çektirmek ve imza almak için birbirleriyle adeta yarıştı. Çocukların sevgi seliyle karşılanan Başkan Altınok Öz de öğrencilerle tek tek ilgilendi. Çocukların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle okula girebilen Başkan Altınok Öz, burada Şeyh Şamil Ortaokulu ve TÜBİTAK işbirliği ile hayata geçen bilim fuarını gezdi. Fuarda öğrencilerin projelerini inceleyen Başkan Altınok Öz, çocuklarla sohbet edip projeleri hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ ÖĞRENCİLERİN DENEYİNE KATILDI

Fuarda öğrencilerin projelerini yakından inceleyen Başkan Altınok Öz, köpükten ateş yakma deneyinde ise eline özel olarak yapılan deneysel köpüğü alıp öğrencilerin deneyine katıldı.

“SİZLERİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Ziyaretin sonunda öğrencilere bir konuşma yapan Başkan Altınok Öz, öğrencilerin okullarında daha iyi bir eğitim almaları için Kartal Belediyesi olarak desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Kartal’ın Belediye Başkanı olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Başkan Altınok Öz şöyle konuştu: “Sizleri çok seviyorum. Sizlerin belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Bilimsel çalışmalarınızı inceledim. Sizi ve öğretmenlerinizi kutluyorum. Sizlerin daha iyi şartlarda eğitim almanız için çalışıyoruz. Ülkenizi ve öğretmenlerinizi sevin. Derslerinizde başarılar dilerim.”

Konuşmasının ardından okul bahçesini dolduran yüzlerce öğrenci Başkan Altınok Öz’ün etrafını sararak defterlerini ve tişörtlerini imzalattı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri