Çocuklar polis ile korkutulmasın

Öğrenciler Polis Haftası kutlamasının ardından Emniyet Müdürü ile kısa süreli söyleşi yaptılar.
Merve Eğitim kurumlarına bağlı Özel Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi, Hüseyin Kanatoğlu çocuk Akademisi, Ali Küçüksucu Çocuk Akademisi öğrencileri polis teşkilatının 166.kuruluş yıldönümünden dolayı Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı makamında ziyaret ederek Emniyet Müdürünün şahsında Konya’da görev yapan tüm polis ve polis yakınlarının Polis Bayramını kutladılar.
Öğrenciler Polis Haftası kutlamasının ardından Emniyet Müdürü ile kısa süreli söyleşi yaptılar. Konya ilinde suç oranının azlığı ve çalışkan, uzman emniyet kadrosu ile başarılı çalışmalar yapıldığının belirtildiği sohbette öğrenciler merak ettikleri bazı konuları Emniyet müdürüne sorarak cevap aldılar.
Polislik mesleğine başlayışı, bugüne kadar yaptığı görevler hakkında bilgi veren Hüseyin Namal gençlere meslek tercihi ve topluma hizmet konularında görüşlerini aktararak tavsiyelerde bulundu. Annelerden çocuklarını polisle korkutmamaları uyarısında bulunarak, polislerin insanların güvenliğini sağlayan görevli kişiler olduğu düşüncesini çocuklarına kazandırmalarını istedi. Ziyaret, öğrencilerin Emniyet müdürüne çiçek takdimi, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile başladı; güzel bir sohbetin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri