Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 24. Anaokulu Gaziantep'te Açıldı

Royal Halı'nın yapımını üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Royal Halı Anaokulu Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde düzenlenen törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak....

Royal Halı'nın yapımını üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Royal Halı Anaokulu Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde düzenlenen törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak.

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya ve Soma’da açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 24. okulunun açılışını Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde gerçekleştirdi. Çocuklar Gülsün Diye Royal Halı Anaokulu açılış törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Royal Halı Yönetim Kurulu Üyesi ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halı sektörünün öncü firmalarından biri olan ve özellikle sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği destekle de adından söz ettiren Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, buna benzer eğitime katkılarının devam edeceğini ifade etti.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, çocuklar gülsün diye çıktıkları bu yolda 24. anaokulunu Gaziantep’te açmış olmaktan çok mutlu olduklarını ve bu mutluluğa destek oldukları için Royal Halı Yönetimine teşekkür ettiğini söyledi. Ergen, "Okul öncesi eğitim şart, lüks değil. Okul öncesi eğitim bir hayatın temel taşı. Buraya Soma'dan geldik. Soma'da 23. anaokulumuzu açtık. Orada ilk defa müzik sesi duyuldu. Türkiye'nin 81 ilinde olmak üzere çıktık yola. Bu güzel okulun gördüğünüz her şeyini, Gaziantep'in güzel ailesi Royal Halı'nın sahipleri Cihan Bey ve Taner Bey karşıladı. Royal Halı'ya teşekkür ederim." dedi.

Anaokulunun açılışında bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Gaziantep Valisi Erdal Ata, “Ülkemizin kalkınmasının tek bir yolu vardır, eğitime önem vermekten geçmektedir. Çağdaş ülkeler hedefine çıkmak istiyorsak mutlaka eğitime önem vermemiz gerekir. İlimizde okul öncesi eğitim seviyesi maalesef Türkiye ortalamasının gerisindeyiz. Bu okulun yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Açılış konuşmaları sonrasında okulun yapımında emeği geçen Taner Nakıboğlu'na ve Gülben Ergen'e plaket takdim edildi. Ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek okulun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın yapılması sonrasında anaokulu gezildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri