Çocuk Spor Oyunları başlıyor

Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen II. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunlar

Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Konya Valiliği,  Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen II. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları 19-23 Nisan 2012 tarihleri arasında Konya’da yapılacak. Bu büyük organizasyon halter, satranç, bisiklet, ritmik jimnastik, tekvando ve karate branşlarında, 24 ülkeden15 yaş ve altı toplam 308 sporcu mücadele edecek.

Konya Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında yapılan bu organizasyona katılan ülkeler ve ilgili branşlar; Atletizm: Slovenya, Bulgaristan Azerbaycan Türk Milli ve Konya Takımı. Bisikle: Sırbistan,  Bulgaristan Karadağ, KKTC, Türk Milli ve Konya Takımı, Ritmik Jimnastik: Ukrayna, Gürcistan, Beyaz Rusya, Rusya Türkiye A Milli ve Konya Takımı. Halter. Arnavutluk, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Kosova, Azerbaycan, Türkiye ve Konya Takımı Karate: Bulgaristan, Azerbaycan, Makedonya, Ukrayna, Mısır, Türkiye ve Konya Takımı.

Tekvando: Bosna Hersek, İsviçre, Moldova, Almanya, Bosna-Hersek, Türkiye ve Konya Takımı. Satranç: Yunanistan, Romanya, İran, Suriye Türkiye ve Konya Takımı Organizasyonun programı ise şu şekilde: Kafileler 19 Nisan tarihinden itibaren Konya’ya gelmeye başlayacak.  Açılış Seremonisi 20 Nisan tarihinde saat 11.00’de Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda yapılacak. Aynı günün akşamı tüm braşların teknik toplantısı gerçekleştirilecek.

21 Nisan:  Karate 10.00 (Selçuklu Bld. S.S), Ritmik Jimnastik 10.00 (100. Yıl Spor Salonu) Tekvando 10.00 Atatürk Spor Salonu, Bisiklet 10.00 (Şefikcan Cad. Kriteryum Yarışı), Satranç 10.00 (GHSİM Sosyal Tesisleri). 22 Nisan:  Karate 10.00 (Selçuklu Bld. S.S), Halter 10.00(100. Yıl Spor Salonu) tekvando 10.00 (Atatürk Spor Salonu) Bisiklet10.00 (Stadyum Çevresi) Satranç10.00 (GHSİM Sosyal Tesisleri) 23 Nisan: Bayram Yürüyüşü Kortejine Katılım ve Ödül Töreni 09.00-12.00 (Atatürk Stadyumu)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri