‘Çocuk istismarcılarını affetmeyeceğiz’

Türkiye’deki çocuk istismarı ile ilgili açıklama yapan Memleket Partisi Konya İl Başkanı Levent Tatlı, “Memleket Partisi iktidar olduğu zaman eğer bir çocuğun kılına zarar verdiğiniz ortaya çıkarsa hiçbirinizi affetmeyeceğiz” dedi

Memleket Partisi Konya İl Başkanı Levent Tatlı, tarikat ve cemaatlerin incelenerek kontrol altına alınmasını istedi. Tatlı, “Bu ülkede maalesef her şey unutuluyor ama bizler ‘Bir kereden bir şey olmaz’ diyenleri unutmadık. Tarikat ve cemaat yurtlarında tecavüze uğrayan çocukların acısını içimizden atamadık. Günü geldiği zaman bu rezaletlere onay verenlerin hiçbirinin yakasını bırakmayacağız. Kendisinde bu ülke için sorumluluk hisseden tüm siyasilere sesleniyoruz; Bu tarikat ve cemaatlerin bir an önce incelenmesi, kontrol altına alınması ve bu rezaletlere karışanlardan hesap sorulması için daha ne yaşanmasını bekliyorsunuz.  Dinen caizdir yalanlarıyla 6 yaşındaki çocukların gelin edildiği, dedesi yaşındaki sapık tarikat şeyhlerine adeta bir köle gibi sunulduğu gerçeklerine üç beş oy almak için kulaklarınızı mı tıkayacaksınız.  Erdoğan’ı devirmek için kendilerini Türkiye’ye umutmuş gibi sunmaya kalkan altılı masadakiler; Siz neyi bekliyorsunuz? Aman cemaatleri kızdırmayalım, aman şu tarikatın tepkisini almayalım diyerek cılız bir sesle kınamanız yetmez! Oy kaybederim diyerek siyaset yapacaksanız yere batsın o siyasetiniz! Çocuklara tecavüz edenlerin oylarına mı talipsiniz. Memleket Partisi iktidar olduğu zaman eğer bir çocuğun kılına zarar verdiğiniz ortaya çıkarsa hiçbirinizi affetmeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

HUZUR İSTİYORUZ

İktidara geldiklerinde öğrencileri cemaat yurtlarına muhtaç etmeyeceklerini belirten Tatlı, “Artık yeter diyoruz. Bu ülkede çocuklara tecavüz edenlerden bıktık, savunmasız hayvanların kafasına kürekle vurarak katledenlerden bıktık, memlekete doldurulan ne olduğu belirsiz mültecilerden bıktık. Biz huzur istiyoruz bu ülkede. Gelecek istiyoruz. Bilim istiyoruz. Türkiye’nin çözmesi gereken onca sorun varken biz hala yerimizde saymak istemiyoruz. Tarımı, üretimi, sanayiyi, uzay madenciliğini konuşmak varken çocuk tecavüzlerini, çocuk evliliklerini konuşmak istemiyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz. Yaşadığımız bu utanç dolu günlerden bizleri Atatürk ilke ve devrimlerini kendisine rehber edinmiş o pırıl pırıl gençlerimiz kurtaracaktır. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin gençler; çünkü Memleket Partisi iktidarında başaracağız” diye konuştu.

ALİ GÖZEN


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri