Çoban’ın altın inadı

Çorum’da kampta bulunan Başarılı halterci Ayşegül Çoban Gençler Dünya Şampiyonasında hedefinin altın madalya alarak al bayrağımızı göndere çektirmek olduğunu söyledi

Konyalı başarılı halterci Ayşegül Çoban 14 Haziranda Bulgaristan’da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonasında hedefinin altın madalya olduğunu söyledi. Çorum’da milli takım kampında bulunan başarılı halterci Aldığı madalyalara bir yenisini eklemek istediğinin altını çizdi. Çoban, “ Her uluslar arası organizasyonda amacım kendi kategorimde en iyi dereceyi alarak bayrağımızı İstiklal Marşımız eşliğinde göndere çektirmek. Bu şampiyonada da aynı şeyi yapmak için var gücümle çalışıyorum. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

Halen Çorum’da devam eden Gençler Dünya Şampiyonası hazırlık kampında Ayşegül Çoban ile birlikte 2 Konyalı sporcu daha bulunuyor.  Milli takım kampında bulunan diğer sporcuların isimleri şu şekilde: Neslihan Okumuş, Hacer Demirel(Konya), Şaziye Okur, Emine Şentürk, Sibel Altundaş (Ankara), Figen Kaya(İzmir)
Hazırlık kampında bulunan Konyalı Antrenör Talat Ünlü çalışmaların iyi gittiğini ve sporcuların söz konusu şampiyonda iyi dereceler alacağını ifade etti. Ünlü, “ Oldukça iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kalan süre zarfında eksiklerimizi giderip şampiyonada en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Her şampiyonada olduğu gibi bu şampiyonda da Türkiye’nin başarılı sonuçları ön plana çıkacaktır. Sporcularımıza güveniyoruz. Bulgaristan’dan başarılı sonuçlar ile döneceğimize inanıyorum” dedi. Halter Genç Milli Takım Kampında Talat Ünlü ile birlikte dört antrenör daha bulunuyor. Antrenörlerin isimleri şu şekilde: Kenan Erdağı(Konya), Suat Yürekli(Ankara), Mücahit Yağcı(Eskişehir), Hüseyin Dökmetaş(Sivas)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri