Cizre Halk Eğitim Merkezi’nden Yılsonu Sergisi

Şırnak’ın Cizre Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi düzenledi. Kursiyerlerin birbirinden güzel eserler sergilediklerini ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gümüş, tüm vatandaşları sergiye davet etti.Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü...

Şırnak’ın Cizre Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi düzenledi. Kursiyerlerin birbirinden güzel eserler sergilediklerini ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gümüş, tüm vatandaşları sergiye davet etti.

Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2013-2014 Eğitim Öğretim yılına ait yıl sonu sergisi düzenledi. Kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel eserlerin sergilendiği yıl sonu sergisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sergi hakkında açıklamalarda bulunan Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gümüş, “Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün 2013-2014 Eğitim Öğretim yılına ait yıl sonu sergisini düzenledik. Sergimiz 3 gün devam edecek. Sergimizde ipek halı dokuma, hereke halı dokuma, kilim dokuma, ahşap boyama, giyim(tekstil), el sanatları, trikotaj ve ebru sanatlarına ait ürünler sergilenmek olup sergiye tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Sergide el emeği göz nuru çalışmaları sergilediklerini belirten Müdür Ahmet Gümüş, “Halk eğitimi adından da anlaşılacağı üzere tüm halkın eğitimi için çalışıp çabalayarak üzerine düşen misyonu yerine getirmeye çalışacaktır. Çalışmalarımızın daha etkin ve verimli olabilmesi için tüm kişi kurum ve kuruluşların desteğini halk adına beklemekteyiz. Çok geniş bir çalışma alanına sahip Halk Eğitim Uygulamaları, bu avantajlı durumunu tüm vatandaşlarına hizmete dönüştürmeyi taahhüt etmektedir. El emeği göz nuru çalışmalarımızı sizlerle paylaşıyoruz. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören ve birbirinden güzel eserleri sergileyen kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Cizre HEM’in sergisi üç gün boyunca açık kalacağı belirtildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri