Çizgi film ve sinema karakterlerini buluşturan kafe

Ankara'da aksiyon figürlerinin sergilendiği kafeyi rezervasyon için arayan müşteriler, "Bugün bize Deadpool & Wolverine köşesini ayırır mısınız?" benzeri taleplerde bulunuyor.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Rıfat Aykut ve Aytuğ Özer tarafından işletilen kafe, kardeşlerin 20 yıllık aksiyon figürü koleksiyonlarını misafirleriyle buluşturuyor.

"Deadpool & Wolverine", "Avengers", "Spider-Man", "The Godfather", "Harry Potter", "The Lord of The Rings" gibi birçok film ve çizgi filmin aksiyon figürlerinin bulunduğu kafe filmlerden esinlenerek tasarlanmış özel köşeleriyle sinema ve oyuncak tutkunlarının ilgisini çekiyor.

"Oyuncak sevgisiyle büyüdük"
AA muhabirine konuşan Rıfat Aykut Özer, çocukluk yıllarından itibaren oyuncaklara ve figürlere duyduğu sevginin, 20 yıl önce oğlu için aldığı "Jack Sparrow" figürü ile yeniden canlandığını anlattı.

Maliyetli ve zorlu olmasına karşın ağabeyiyle aksiyon figürü koleksiyonculuğunu büyük bir tutkuyla sürdürdüklerini belirten Aykut Özer, "Ben genelde kontrolsüz bir şekilde figür alıyordum, ağabeyim beni kontrol etmeye çalışırdı." ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri