Çıtır’ın 2. Şampiyonu Ars Park Sanayispor

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de bitime 1 hafta kala A ve C grubunda şampiyonlar belli oldu. B Grubunda ise heyecan son haftaya kaldı.

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de bitime 1 hafta kala  A ve C grubunda şampiyonlar belli oldu. B Grubunda ise heyecan son haftaya kaldı.  A Grubunda Yeni Doğanhisar’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından  geride kalan haftada C grubunda Ars Park Sanayispor şampiyonluğunu ilan etti

C GRUBUNDA PLAY-OFF MÜCADELESİ

C Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Ars Park Sanayispor şampiyonluğunu ilan etti Yeni Meramspor ise maç fazlasıyla 2. sırada bulunurken hafta sonu Altınekinspor deplasmanda Hilalspor’u yendiği takdirde Play-Off oynayacak ekip olacak. Puan kaybettiği takdirde ise Yeni Meramspor Play-Off oynama hakkı elde edecek.

B GRUBUNDA MASTERLER ZİRVEDE

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme B Grubunda Tavsan Masterler 22 puanla  sıralamada zirvede yer alıyor. Masterlar’ı As SRC Selçuklu İdmanyurdu ve Başakspor takip ediyor B Grubunda bu  3 takımın zirve mücadelesi nefes kesiyor. Tavsan Masterler önümüzdeki hafta Taşkentspor’a konuk olurken, Selçuklu İdmanyurdu ise Başakspor ile karşılaşacak. Bu maçlar sonunda şampiyon ve Play-Off oynayacak ekip belli olacak.

2. LER PLAY-OFF OYNAYACAK  

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de şampiyonlar 1. Kümeye yükselirken, grup ikincileri ise Play-Off maçları oynayacak. Gruplarını 2. Sırada tamamlayan 3 takım tek devreli lig usulüne göre oynanacak Play-Off maçlarında final grubunu lider tamamlayan takım adını 1. Kümeye yazdıran 4. Takım olacak. A Grubunda Play-Off oynayacak ekip Seyranspor olurken B ve C Grubunda 2. Takımlar henüz netlik kazanmadı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri