Çıpan'dan Konya Şehir Hastanesi'ne alınacak işçilerle ilgili açıklama

MHP Konya Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan'ın Konya Şehir Hastanesi'ne alınacak 30 işçi için başvuru adresi olarak parti binasını adres göstermesi tepkilere neden olmuştu. Çipan konuyla ilgili açıklamada bulundu.

MHP Konya Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan'ın Konya Şehir Hastanesi'ne alınacak 30 işçi için başvuru adresi olarak parti binasını adres göstermesi “Hastaneye kimin işçi olarak alınacağına MHP mi karar verecek?” sorusunu akla getirmişti. Güzide Çıpan taşeron bir firma tarafından alınacağı öğrenilen 30 işçi alımı için yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti: “Konya Şehir Hastanesi’ne 30 tane elektrik, elektronik, su tesisatçısı, kalorifer tesisatçısı alımı yapılacaktır. Şartlar: Meslek Lisesi mezunu yâda MYK belgesi olan Elektrik, Elektronik teknisyen, Tekniker, Mekanik tesisat mezunu olmak. Müraacat: Demirci İş Merkezi B blok Kat5/506 Selçuklu.”  

Çıpan yaptığı paylaşımın ardından tepkilerin gelmesi üzerine açıklama yaptı. 

Açıklamada yer alan ifade şu şekilde:

"Bizler de bir yandan milletimizin kıymetli mensuplarını virüs tedbirleri konusunda bilgilendirmeye ve desteklemeye gayret ederken, bir yandan eleman ihtiyacı olan işletmelere ve işe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin yardımcı olmaya çalışmaktayız. Konya dışından gelen ve Konya’da geçici ya da sürekli faaliyette bulunan özellikle müteahhit ve taşeron firmaların temsilcileriyle, hemşehrilerimizi bir araya getirebilmek için çalışmalar yapmaktayız. Hiçbir zaman hiçbir bürokratik çalışmaya teşebbüste bulunmadık. Mücadelemiz, milletimizin gönlünde ve hukuk içerisinde devam edecektir".

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri