Cinayetle Suçlanan Şarkıcı Kadın Adli Mercilere Sevk Edildi

Adana'da 23 yaşındaki Bilal Ayyıldız'ın evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan biri çocuk, 4 kişiden 3'ü adli mercilere sevk edildi. Polisin gözaltına aldığı şarkıcı 37 yaşındaki Asuman Karabaş'ın bıçağı...

Adana'da 23 yaşındaki Bilal Ayyıldız'ın evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan biri çocuk, 4 kişiden 3'ü adli mercilere sevk edildi. Polisin gözaltına aldığı şarkıcı 37 yaşındaki Asuman Karabaş'ın bıçağı 14 yaşındaki oğlu S.A.'nın kullandığını söylediği ancak daha sonra ifade değiştirip suçu üstlendiği ileri sürülüyor. S.A.'nın ifadesinin alınması ise uzman psikiloglar eşliğinde Çocuk Şubesi'nde sürüyor.

Olay, 8 Kasım Cumartesi günü akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi 68050 sokaktaki Sezer 2 Sitesi'nde yaşandı. Kavga seslerini duyan apartman sakinleri, kapısı açık daireye girdiklerinde Bilal Ayyıldız'ı bacağından bıçaklanmış halde ağır yaralı olarak buldu. Ayyıldız, acil yardım ambulansı ile sevkedildiği Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, yaptıkları araştırmada, hayatını kaybeden Bilal Ayyıldız'ın şarkıcılık yapan Asuman Karabaş ile birlikte yaşadığını belirledi. Polis, apartmanın kamera kayıtlarını inceledi. Karabaş'ın olayın ardından bir kadın ve çocukla siteden ayrıldığını tespit etti. Asuman Karabaş, 60 yaşındaki annesi M.K., oğlu S.A. ve araç sürücüsü E.Ö., Ankara Gölbaşı'nda gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheli Asuman Karabaş, iddialara göre, erkek arkadaşı Bilal Ayyıldız'ı öldürdüğünü itiraf etti. Karabaş, daha sonra ise suçlamayı kabul etmedi. Cinayeti oğlu S.A.'nın işlediğini ileri sürdü. Karabaş, cinayetin olduğu akşamı polislere gözyaşları arasında anlattı. Bilal Ayyıldız ile bir ay önce tanıştıklarını anlatan Karabaş, kazandığı parayı elinden almak isteyince ayrılmak istediğini ancak onun kendisini oğlunu öldürmekle tehdit ettiğini savundu. Evin anahtarını değiştirmesine rağmen çilingir çağırıp kapıyı açtırdığını kaydeden Karabaş, "Ankara'ya gidecektim, eşyalarımı almaya gittiğimde kapıyı açtı. Asansöre doğru yöneldik, bu sırada oğlum S.A.'yı yakaladı. O da cebindeki çakıyı bacağına sapladı. Yaralanıp yere düştü." dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Asuman Karabaş, annesi Makbule Karabaş ile E.Ö., soruları cevapsız bıraktı. Asuman Karabaş, annesini de "Anne sakın konuşma, sus" diye uyardı. Karabaş'ın suçladığı oğlu S.A.'nın ifadesi ise uzman psikologlar eşliğinde Çocuk Şubesi'nde sürüyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri