Çınar: Yol kazasıydı

Taraftarların takıma kötü günde sahip çıkmasının gerektiğini söyleyen basın sözcüsü İbrahim Çınar, “Konyaspor olarak hedefimizden sapmadık. Kazanacağımız maçı kaybetmek bizi üzdü” dedi

1461 Trabzon karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ve üzgün olduklarını ancak kendilerini en çok üzen olayın taraftarların oyunun başından itibaren futbolcular ve takıma yapmış oldukları olumsuz tezahürat olduğunu ifade eden Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, sadece bir maç kaybettiklerini önlerinde 15 final maçının bulunduğunu belirterek teknik heyet ve oyunculara Süper Lig'e yükselme konusunda var olan inançlarından en ufak bir eksilme olmadığını söyledi. Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Bucaspor maçında alınan galibiyetin ardından çıkışın devam etmesi adına 1461 Trabzon maçının büyük önem taşıdığını ve bu bilinçle sahaya çıkan takımın maçı kazanma adına büyük bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, "Rakibin kalemize geldiği ilk pozisyon golle sonuçlandı. Oyuncularımız saha içerisinde maçı çevirme adına her iki yarıda da inanılmaz bir mücadele ortaya koydular. Yakaladığımız fırsatlar var. Gol olmaması artık büyük şanssızlık olan pozisyonlarda sonuca gidemedik. Son dakikalarda gelen gollerle de sahadan istemediğimiz bir sonuçla mağlup ayrıldık. Öncelikle bu farklı yenilgi için üzgün olduğumuzu ifade ediyoruz.

Ama bizi asıl üzen nokta oyunun başından itibaren zaman zaman bazı taraftarların futbolcularımız ve takımımız aleyhine yapmış oldukları olumsuz tezahürattı. Maçı çevirmek adına gayret gösteren takımımızın moralini bozan bu tür davranışların gerçek Konyaspor taraftarlığıyla bağdaşmayan bir davranış olduğunu belirtmek istiyorum. Takımımızın hedefinden uzaklaştığını düşünenlerin aksine yönetim kurulu olarak bizim Süper Lig hedefine ulaşılması noktasında inancımızdan en ufak bir eksilme olmamıştır. Aksine maç sonrasında oyuncularımızın takım arkadaşlarına gösterilen tepkiler karşısında birbirlerine daha fazla sahip çıkmalarını görmek bizi bu konuda da daha da umutlandırmıştır. Torku Konyaspor olarak önümüzde 15 final maçı var. Bu maçlarda bizi Süper Lig'e taşıyacak puanları alacağımıza inanıyoruz. 1461 Trabzon maçı her takımın başına gelebilecek bir yol kazasıydı. Bunu atlatıp Gaziantep B.Ş.Belediyespor maçıyla birlikte yeniden bir yükseliş yakalayacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri