Çınar: Yeni yönetim sinerji getirdi

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesine iade-i ziyarette bulundu

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Başkan Ahmet Şan, Konyaspor’un aldığı başarılı sonucun yalnızca Konya ve Türkiye’deki değil tüm dünyadaki Konyalıları mutlu ettiğini belirtirken, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, göreve gelen yönetim kurulunun Konya’ya ayrı bir sinerji getirdiğini ve bunun da 1 aylık dönemde her alanda görüldüğünü söyledi. TSYD Konya Şubesi’ne yapılan iade-i ziyarete Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar, Basın Sözcüsü Güven Öten, As Başkanlar Mehmet Üzümcü ve Ahmet Baydar katıldı.

 

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “Göreve gelirken Konya’nın tüm kesimlerini kucaklayan ve birlikte hareket ederek bugünleri geride bırakmayı amaçlayan bir yönetim kurulu düşüncemiz vardı. Yaklaşık 1 aylık görev süremiz içerisinde şehrin ve dinamiklerinin yönetimimize ve takımımıza yaklaşımı bizlerin bu yolda yalnız olmadığımızı anlamımıza neden oldu. Birlikteliğimizi daha da üst düzeylere çıkartarak Konyaspor’un içerisinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulması ve başarılı olması gerektiği konusunda çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Konyaspor’u daha güzel günler bekleyecek. Takımımızın gün haftalardaki çıkışı güzelliklerin bir habercisi. Konyaspor’un aldığı başarılı sonuçlar yalnızca Konya ve Türkiye’deki değil tüm dünyadaki Konyalıları mutlu ediyor. Bunun farkındayız” dedi.

 

Ahmet Şan başkanlığında göreve gelen yönetim kurulunun tüm şehre ve Konyaspor etrafında bulunanlara ayrı bir sinerji getirdiğini ifade ederek konuşmasına başlayan TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, “Bizler son günlerde yaşanılan bu güzel tabloları gördükçe mutlu oluyoruz. Konya basını olarak üzerimize düşeni bundan sonra yapmaya daha da fazla gayret göstereceğiz. Sizin başkanlığınızdaki yönetim kurulunun göreve gelmesi oyuncu açısından, teknik heyet açısında, takım açısında, taraftar, basın ve kısacası şehir ve camia açısından artı bir motivasyona neden oldu. Bunu da alınan sonuçlarla ve oluşan hava ile yaşadık. Konyaspor konusunda herkes duyarlı olmalıdır. Atanan-seçilen kim varsa Konyaspor konusunda üzerlerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmelidir” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri