Çınar: TÜFAD'ın yaptırımı olmalı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve Yönetim Kurulu, geçtiğimiz ay yapılan genel kurulla 2 dönem sonra tekrar başkanlığa seçilen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şube Başkanı İsmet Karababa'ya tebrik ziy

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve Yönetim Kurulu, geçtiğimiz ay yapılan genel kurulla 2 dönem sonra tekrar başkanlığa seçilen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şube Başkanı İsmet Karababa'ya tebrik ziyaretinde bulundu. Derneğin merkez binasındaki ziyarette TÜFAD yöneticileri de hazır bulunurken, başkanlar birlik beraberlik mesajı verdi.

TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, taban birlikleriyle birlikte hareket ederek bazı projeleri hayata geçirmek istediklerini ve özellikle de kentte eksikliği hissedilen futbol okulu hususunda çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ise eski başkan Tuncay Şimşek'in yaptığı çalışmalara yeni yönetimin de katkı yaparak derneğin daha üst seviyeye çıkartılması ve kurumsallaşmanın sağlanması gerektiğini belirtirken, antrenörler arasındaki dayanışmanın önemine de vurgu yaptı. Çınar, TÜFAD'ın konya futbolunda mutlaka bir yaptırımım gücünün olmasının gerektiğinin de altını çizdi.

Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz`ün, şehre tesisleşme ve sportif anlamda katkılarının asla unutulmaması gerektiğinin altı çizildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri