Çınar: Sonucu etkiliyorlar

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar: Son 3 haftasına girilen ligde artık sıralamayı takımlarının performanslarının belirlemesi gerekir. Hakemler ve diğer etkenler bu mücadelenin içerisinde yer almamalılar

Torku Konyaspor yönetimi hakemlerden şikayetçi. Karşıyaka maçında sonuca direkt etki eden hakem hataları yaşadıklarını söyleyen  Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, son 3 haftasına girilen PTT 1.Lig'de takımların performanslarının sıralamayı belirlemesini, hakemlerin ve diğer etkenlerin bu mücadelenin içerisinde isteyerek veya istemeyerek yer almaması gerektiğinin altını çizdi. Yeşil-beyazlı temsilcimizin Karşıyaka maçında maruz kaldığı hakem hatalarının bir hafta önce Adanaspor A.Ş. karşılaşmasından sonra kamuoyunu meşgul eden söylentilerinden kaynaklandığını düşündüklerini belirterek açıklamasına başlayan İbrahim Çınar, "Sezon başından bu yana maruz kaldığımız hakem hatalarını 'İnsandır hata yapabilir' düşüncesiyle ve hakem camiamızı rencide edecek boyutlara taşımadan usulüne uygun şekilde tepkimizi göstererek kamuoyu ile paylaştık. Ama rakiplerimizin bu konuda aynı hassasiyette olmadıklarını, hakem camiasını etkilemek adına her şeyi yaptıklarını geride kalan haftalarda üzülerek gördük. Özellikle kritik haftalara girdiğimiz şu günlerde sahada sonuç alamayanların futbolun dışındaki etkenleri kullanarak kendilerine fayda sağlama çabalarını ve futbol ailesinin bireylerinden olan hakemlerimizin de bunlardan etkilendiğine maalesef son Karşıyaka maçımızda yaşananlarla bir kez daha şahit olmuş durumdayız. Son 3 haftasına girilen ligde artık sıralamayı takımlarının performanslarının belirlemesi gerektiğine, hakemlerin ve diğer etkenlerin bu mücadelenin içerisinde isteyerek veya istemeyerek yer almamasına inanıyoruz" dedi.

MANİSA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Karşıyaka maçını da değerlendiren Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Geride kalan maçlara bakıldığında hocamızın da belirttiği gibi istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtamadığımız bir maç oldu. Ama attığımız iki nizami golün verilmemesi, penaltımızın görmezden gelinmesi herkesin de takdiridir ki sonuca direkt etki etmiştir. Ama play-off yolundaki rakiplerimizden birine karşı deplasmanda alınan 1 puanda küçümsenmemeli. Kalan 3 maçımızı kazanarak diğer maçların sonuçlarına bakmadan play-off'a kalacağımıza ve Süper Lig için hedefimizi kovalayacağımıza, sonunda da hak ettiğimiz Süper Lig'e çıkacağımıza inancımız tam. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçında taraftarlarımızın yine tribünlerdeki yerlerini alarak takımımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri