Çınar: Anadoluda bir ilk gerçekleşti

TSYD genele merkez yönetim kurulunun, ilk toplantısını Konyada yapması memnunlukla karşılandı

TSYD genele merkez yönetim kurulunun, ilk toplantısını Konya’da yapması memnunlukla karşılandı. TSYD Konya şubesinin isteği doğrultusunda, Genel Başkan Naci Arkan ve yönetim kurulunun özverisi sonucu Konya’da gerçekleştirilen toplantı nedeniyle Ulusal basının bir çok seçkin ismi hafta sonu Konya’ya geldi.  TSYD Konya şubesi yönetim kurulu, toplantının Konya’da organize edilmesinin, Trabzon’dan sonra Anadolu’da bir ilk olduğunu dile getirerek kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiler.

Mayıs ayında yapılan genel kurulun ardından, zor biri dönemde göreve gelen Naci Arkan ve yönetimine, ilk toplantılarını Konya’da yapmalarından dolayı mutluluklarını dile getiren Konya şube Başkanı Recep Çınar, “TSYD genel başkanı Arkan ve yönetiminin ilk toplantı için Konya’yı tercih etmeleri Konya’ya verdikleri önemin bir göstergesidir. Bu nedenle kendilerine, şube yönetimimiz ve Konya spor basını adına teşekkür ederim” dedi. 

TSYD Konya şubesi Başkanı Recep Çınar, genel merkez yönetim kurulunun Konya’da yapmış olduğu toplantı nedeniyle kendilerini yalnız bırakmayan ve destek olan kişilere de teşekkür etti. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Konya’ya ve Konya sporuna bakış açısının her zaman en üst düzeyde olduğunu ve desteklerinin artarak devam ettiğini belirten Çınar, Genel Müdür Baykan ve ekibi Remzi Ay, Ozan Çetiner’in toplantıda kendilerine omuz verdiklerini, bu nedenle ne kadar teşekkür etseler az olduğunu açıkladı. Çınar, Türk sporuna yıllardır başarıyla hizmet veren, Konya’nın yetiştirdiği spor adamları,  Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Halter Federasyonu başkanı Hasan Akkuş, Konya Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, manevi desteklerini esirgemen Konyaspor başkanı Ahmet Şan, toplantıya akşam katılan Şekerspor başkanı Yavuz Erence, Selçuklu Belediyesi ve Sille Kültür Evi yetkililerine, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gazeteciler için  araç tahsis eden Çiçek turizm işletmesi sahibi Okay Tıngır ile Sille Kültür evinde akşam yemeği organize eden ve derneğin yanında olan Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş ile Mevlana Müzesi ziyaretlerinde katkılarını esirgemeyenlere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri