Çınar: Alternatifli bir kadroya sahip olduk

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, kalan 15 maçı en iyi sonuçlarla tamamlayarak, Süper Lig hedeflerini sonuna kadar kovalamak olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, alternatifli bir kadroya sahip olduktan sonra geriye kalan tek düşüncelerinin, kalan 15 maçı en iyi sonuçlarla tamamlayarak, Süper Lig hedeflerini sonuna kadar kovalamak olduğunu söyledi.
    
Çınar, yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde takımın ihtiyacı olan mevkilere takviyeler yaptıklarını ifade etti.
   
Ara transfer döneminde kadrolarına dahil etmek istedikleri yabancı oyuncu transferi konusunda çeşitli sebeplerden dolayı sıkıntılarla karşılaştıklarını dile getiren Çınar, anlaştıkları oyuncuların, ücretlerde artışa giderek transferi zora soktuklarını belirtti.
    
Takımın eksik olan mevkilerine gerekli takviyelerin yapılması yönünde uğraş verildiğinin altını çizen Çınar, şunları kaydetti:
    
''Murat Akın gibi daha önce hocamızla birlikte çalışan, bu ligi yakından tanıyan, şampiyonluklar yaşamış deneyimli bir isimle anlaştık. Sol bek mevkisine Süper Lig tecrübesi olan Murat Kalkan'ı; kaleye, geleceği düşünerek Deniz Öksüz'ü, yine geleceğe yatırım adına Diyarbakırspor'dan İrfan İldiz'i transfer ettik. İrfan, bu sezonu kiralık olarak Anadolu Selçukluspor'da tamamlayacak. En fazla ihtiyaç duyulan forvet mevkisine de Hollandalı Sjoerd Ars'ı alarak transferi bitirdik. Aramıza katılan arkadaşlarımızın Torku Konyasporumuzun başarısına katkı sağlayacağına inancımız tam. Alternatifli bir kadroya sahip olduk. Şimdi tek düşüncemiz; kalan 15 maçı en iyi sonuçlarla tamamlayarak, Süper Lig hedefimizi sonuna kadar kovalamak.''
   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri