Çınar: 1 puan önemli

Samsun maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılarda Basın Sözcüsü İbraühim Çınar, aldıkları bir puanın önemli olduğunu ve ligde kolay maçın olmadığını söyledi

Konyaspor oldukça zorlu bir periyoda girmeye hazırlanıyor. Samsun maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılarda Basın Sözcüsü İbraühim Çınar, aldıkları bir puanın önemli olduğunu ve ligde kolay maçın olmadığını söyledi

PTT 1. ligde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Torku Konyaspor için lig yeni başlıyor. dahası, Kartallar 7. haftadan itibaren zirvenin iddialı takımlarıyla karşı karşıya gelecek.  Konyaspor, bu 8 haftalık periyotta 4 maçını içeride, 4 maçını da deplasmanda oynayacak. Ligin ilk iki haftasında Bucaspor ve Trabzon’a yenilen ve daha sonraki 4 hafta da Adana Demirspor ve Tavşanlı Linyitspor’u yenen, Gaziantep ve Göztepe ile de berabere kalan Torku Konyaspor, 6. hafta sonunda 4 gol attı ve kalesinde 6 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip,  eksi 2 averajla 8. sırada bulunuyor.

Cumartesi günü, İzmir deplasmanında Göztepe ile golsüz berabere kalan temsilcimizde, Pazar günü gerçekleştirilen dinlenmenin ardından 7. hafta iç sahada Samsunspor ile yapılacak karşılaşmanın hazırlıkları dün akşam Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde başladı. Torku Konyaspor’da çalışmalar hafta boyu devam edecek. Torku Konyaspor, ligin 7. haftasında, geçen sezon Süper ligden düşen ve zirvenin iddialı takımlarından Samsunspor’u konuk edecek. 8. hafta Bolu deplasmanına çıkacak olan Kartallar, 9. hafta ise, lider Rizespor’u ağırlayacak.  Konyaspor, 10 ve 11. hafta üst üste Denizlispor ve Kartalspor deplasmanına çıkacak. 12. hafta ki rakip; ligin başarılı ve en golcü takımlarından Kayseri Erciyesspor,. Bu maç Konya’da oynanacak. Ardından Adanaspor ile deplasmanda zor bir maça çıkacak olan Torku Konyaspor, 14. hafta da şu anda 3. sırada yer alan Karşıyaka ile iç sahada karşı karşıya gelecek.

ÇINAR: LİGDE HER MAÇ ZOR

Torku Konyaspor'uun son haftalardaki çıkışını Göztepe karşısında deplasmanda oynadığı maçta da sürdürdüğünü belirten Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, kötü zemine rağmen sergilenen mücadelenin ve alınan bir puanın takım adına önemli olduğunu söyledi. Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, takımın Göztepe maçında sahadan puanla ayrılarak son haftalardaki çıkışını devam ettirdiğini ifade ederek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Sahaya yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek için çıktık. Ama bizim gibi teknik oyunculara sahip ve topa daha fazla sahip olmak isteyen takımlar adına elverişsiz saha zemini istediklerimizi yapmaya engel oldu. Top kontrolünün ve pas yapmanın neredeyse imkansız olduğu sahada son düdüğe kadar inanılmaz bir mücadele örneği sergileyen başta oyuncularımız olmak üzere rakip futbolcuları da tebrik etmek gerekir. Bu zeminde bu kadar olurdu. Artık kaybetmemeyi öğrenen oyuncularımız, ligdeki bu çıkışlarını devam ettireceklerini gösterdiler" dedi. Samsunspor ile hafta sonu oynanacak olan 7.hafta maçına da değinen  İbrahim Çınar, "Alınan sonuçlar bir kez daha gösteriyor ki ligde her maç zor ve o gün daha fazla isteyen, daha fazla mücadele eden takım sahadan istediğini alarak ayrılıyor. Takım olarak inşallah çıkışımızı devam ettirir ve sahamızda seyircimizinde vereceği destekle 3 puanın sahibi oluruz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri