Çimen: 2010’da ilklere devam edeceğiz

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, geçen yıl olduğu gibi 2010 yılında da ilklere imza atmaya devam edeceklerini savundu.
 Çimen, geçen yılı aratmayan faaliyetler ve hedefler içinde olacaklarını vurgulayarak, “2012 Londra Olimpiyatları hazırlıklarını, açılacak kamplarda yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Bununla ilgili puan veren uluslararası müsabakalara iddialı bir şekilde katılacağız” dedi. 2010 Avrupa Yıldızlar ve Gençler Şampiyonaları’nda, bir önceki organizasyondan daha iyi sonuçlar almak, sporcuları bu organizasyonlara iddialı hazırlamak amacı içinde olacaklarını belirten Çimen, ayrıca 2010 Avrupa, Dünya ve Balkan Şampiyonalarında da madalya sayılarını artırmayı hedeflediklerini kaydetti.
MASA TENİSİ DE TESİS İÇİN YER ARIYOR
Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, Ankara’da, milli takımların sürekli kamp yapabilecekleri bir yer aradıklarını söyledi. Çimen, şunları kaydetti: “Kulüp ve lisanslı sporcu sayılarını artırmaya bu yıl da ağırlık vereceğiz. Ankara’da milli takımların sürekli kamp yapabilecekleri ve çalışma ortamı bulabilecekleri tesise sahip olmak için yer arıyoruz. Milli takıma sponsor bulmak için çalışmaları sürdürüyoruz. Bu konuda son aşamaya geldik. Geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için altyapı çalışmalarımızı 2010’da da ağırlıklı olarak sürdüreceğiz. Antrenörlerin uluslararası seminerlere katılmalarını sağlayacağız. İlk defa 3. ve 4. kademe antrenör kurslarını açacağız. Antrenörlerin lisanslarına vize işlemlerini başlatacağız. Uluslararası hakem sayısını artırmayı amaçlıyoruz. Bunun için daha çok hakemimizin uluslararası hakem sınavına katılımını sağlayacağız. Hakem seminerlerine ağırlık vereceğiz. Hakemlerin kılık kıyafetlerini uluslararası standartlara getireceğiz.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri