Çılgınlık zam döneminde yapılmalı

Saadet Partisi (SP)nin seçim çalışmaları sürüyor

Seydişehir İlçe Meydanı’nda düzenlenen mitinge SP Konya milletvekili adayları Mustafa Özkafa, Tacettin Çetinkaya, SP Konya İl Müfettişi İbrahim Erkan ile SP Seydişehir ilçe Başkanı Raşit Nergiz katıldı.

Mitingde ilk sözü alan Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi’nin seçimden seçime meydanlara inen bir parti olmadığını söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Seydişehir Mitingine katılan Mustafa Özkafa da, konuşmasında hükümete yüklendi. Özkafa, Başbakan Erdoğan’ın boş söylem ve vaatlerle milleti oyaladığını söyledi. Özkafa, “10 yıla yakındır iktidar olan AKP hükümeti, yaptıkları ile yaşanabilir bir Türkiye kurmaktan çok uzak kalmıştır. Bunu rakamlarla ortaya koymak gerekirse, bugün ülkemizde sayıları milyonları bulan asgari ücretle yaşayan insanlarımız var. Asgari ücret ne kadar? 650 TL. Yani 2,5 depo benzin parası” dedi.

‘ÇILGIN PROJELER SEÇİM ZAMANI ÇIKIYOR’

Konuşmasında Başbakan Erdoğan’ın çılgın projelerine de değinen Mustafa Özkafa, “Başbakanın parası çok billboardlara yazmış, ‘Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olduk!’ Madem bu kadar büyük ekonomiye sahipsiniz asgari ücretliye para vermeye gelince neden ekonominiz büyük değil? İş asgari ücretliye gelince büyük ekonomi değilsin. İş milletin refahına gelince ekonomin yetersiz. Bir avuç zadegânın ve rantiyenin keyfi yerinde. Büyüyen ekonomi onların ekonomisi. Başbakan televizyonlara çıkmış, çılgın proje açıklıyor. Zaten bu projeler seçim dönemlerinde bir bir dökülüyor. Seçim dönemlerindeki çılgın projeleri ile meşhur Başbakanımız; memur, işçi ve asgari ücret zamları konusunda hesapçı bir Başbakan oluveriyor. Yüzde 1’mi versek, yüzde 1,5 mu versek bunun hesabını yapıyor. Zamma gelince çılgınlıktan eser kalmıyor kendisinde. Peki, Milli Görüş ne yaptı? 15 yıl önce Muhterem ve merhum Prof. Dr. Erbakan Hocamız, iş başına gelir gelmez İşçiye, emekliye ve memura yüzde 50 zam verdi. Sayın Başbakana sesleniyorum çılgınlık böyle olur. Buyurun yapabiliyorsanız böyle bir çılgınlık yapın” diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri