Çilek, Ukrayna’da 30. Mağazasını Açtı

Türkiye’nin önde gelen mobilya mağazalarından Çilek Mobilya, 17 yıl önce ilk ihracatı gerçekleştirdiği Ukrayna’da 30.

Türkiye’nin önde gelen mobilya mağazalarından Çilek Mobilya, 17 yıl önce ilk ihracatı gerçekleştirdiği Ukrayna’da 30. mağazasını açtı.

Dünyanın 66 ülkesinde 444'ü aşkın satış noktasıyla bebek, çocuk ve gençlere yönelik ürünler tasarlayan Çilek Mobilya, Ukrayna’nın Karadeniz’e kıyısı olan denizcilik şehri Odessa’da şehrinin en büyük mobilya alışveriş merkezi Megadom’da yeni bir mağaza daha mağaza açtı. 1995 yılında kurulan ve ilk ihracatını 1996 yılında Ukrayna’ya yapan Çilek, Odessa şehrinde açtığı mağazasıyla buradaki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

İlk ihracatlarını Ukrayna’ya yaptıklarını belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "2013 yılında Donets, Ivano Frankovsk ve Odessa şehirlerinde mağazalar açtık. 2014 yılı içinde Kiev başta olmak üzere Donetsk, Dnipropetrovks, Harkov ve Kırım bölgelerinde de mağaza açmayı planlıyoruz." diye konuştu. Ukraynalı çocuklar tarafından çok sevildiklerini ve ilgi gördüklerini belirten Talha Çilek, açacakları yeni mağazalarla 2014 yılı sonuna kadar Ukrayna’da toplam 35 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri