Çilek Mobilya 10 Mağazasıyla Kuzey Irak’ta

Çilek Mobilya, dünyanın Türk mobilya markası olma yolunda büyümeyi sürdürüyor. Kuzey Irak’ta 10 noktada toplam 2 bin 500 metrekarede satışa sunulan Çilek odaları, Kuzey Iraklı çocuklardan ve ebeveynlerden büyük ilgi görüyor.

Çilek Mobilya, dünyanın Türk mobilya markası olma yolunda büyümeyi sürdürüyor. Kuzey Irak’ta 10 noktada toplam 2 bin 500 metrekarede satışa sunulan Çilek odaları, Kuzey Iraklı çocuklardan ve ebeveynlerden büyük ilgi görüyor. Süleymaniye, Erbil, Dohuk, Kelar, Necef, Kerkük, Derbendikan ve Çamçamal’da mağaza açan şirket Çilek, Bağdat ve Basra’da da yer almak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Dünyada 3 milyondan fazla çocuğun odasında yer aldıklarını söyleyen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, sundukları kalite, ürün çeşitliliği, malzeme ve tasarım açısından sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle hız kesmeden dünya çocuklarıyla buluşmaya devam ettiklerini belirtiyor. Irak mobilya alışkanlıklarının genel olarak, oryantal çizgiden yavaş yavaş avangard ve modern anlayışa kaymakta olduğunu belirten Çilek, mobilya modasında Türkiye’yi yakından takip ettiğini vurguladı. Ülkede son aylarda ekonomik durağanlık bulunduğuna da dikkat çekerek, güçlü bir markaya ve köklü bir yapıya sahip satış noktalarının önünün her geçen gün açıldığının altını çizdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri