Cihan’dan Yeni Abonelerine Ücretsiz İnternet Haberciliği Desteği

Cihan Haber Ajansı (Cihan) yeni kampanyasıyla abonelik yaptıranlara ücretsiz internet sitesi ve haber paylaşım hizmeti vermeye başladı. Konuyla ilgili bilgi veren proje sorumlularından Erdal İnce, “Bu hizmet özellikle maddi durumu ve gerekli...

Cihan Haber Ajansı (Cihan) yeni kampanyasıyla abonelik yaptıranlara ücretsiz internet sitesi ve haber paylaşım hizmeti vermeye başladı. Konuyla ilgili bilgi veren proje sorumlularından Erdal İnce, “Bu hizmet özellikle maddi durumu ve gerekli imkanları iyi olmayan ve internet medyasına yeni girecek olan adaylara büyük destek sağlıyor.” dedi.

Cihan Haber Ajansı geliştirdiği kampanyayla yeni abonelerine artık internet haberciliği hizmeti de sunacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Cihan Yayın Satış Sorumlusu Erdal İnce, internet medyasının bir dönem önce yeni medya olarak adlandırıldığını şimdi ise internet medyası adını aldığını söyledi. İnce, ”Cihan 2 binli yılların başından bu yana gelişen internet medyası için sürekli çözümler üretmeye çalışmıştır. İlk internet medyasında hazır, kurgulanmış, seslendirilmiş haberleri biz 5 yıl önce hizmete sunduk ve bunu kullandılar. Ama şimdi internet altyapısı Türkiye’de hızla büyüyüp gelişince internet siteleri ham haberleri alıp kendileri servis etmeyi tercih ediyorlar. Biz de bu çerçeve de günlük ortalama 100’e yakın video, 500’e yakın yazılı ve fotoğraflı haber üretiyoruz. Şuan Türkiye’de büyük sayılabilecek bütün internet siteleri Cihan’la çalışıyor.” şeklinde konuştu.

Bu kampanyayla özellikle imkanları olmayan abonelerine bu hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyleyen İnce, ”Büyük internet siteleri yapılan antlaşmalarla internet haberciliği hizmetlerinden zaten yararlanıyorlar. Ancak küçük siteler bundan yararlanamıyor. Biz bu kampanyayla kendilerine de bu hizmetten yararlanma şansı veriyoruz. Yani genelde internet medyasına yeni girecek olan adaylara yönelik yapmak istedik. Bu konuda da Cihan’ın haberlerini kullanıyoruz. Te bilişim firmasıyla ortak bir çözüm ürettik. Cihan’a abone olan herkes internet sitesini hazır alıyor, bir yıllık teknik desteğini ve Domain’i alıyor. Yani internet sitesi ismi belirlenmemiştir kendisi belirliyor. Ayrıca şuan rövanşta olan sosyal medya mobil araç uygulamalarını da hazır alıyor. Bir sonraki aşamada da kendilerine sosyal medya danışmanlığı vermeyi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili konuşan Te Bilişim Satış ve Pazarlama uzmanı Osman Ekinci ise verilecek hizmetle birlikte kampanyaya dahil olan abonelere gönderilecek haberlerin otomatik olarak sitelerine düşeceğini söyledi. Ekinci, ”Aboneler ek bir zahmete girmeden haberleri kendi sitelerinde bizim aracılığımızla otomatik yayımlanacak.” dedi.

Kampanya 1 yıllık abonelik yaptıran aboneler için ‘Başlangıç, Kurumsal ve Profesyonel’ adıyla 3 paketten oluşuyor.

Başlangıç paketi bölgesel yayın yapan aboneler için ve fiyatı 2 bin 400 lira. Bu paket ile aboneler istedikleri bölgenin haberlerine ve fotoğraflarına ulaşma imkanına sahip oluyor. Ayrıca 1GB disk alanı ve 30 GB aylık bant genişliğine sahip oluyor.

Kurumsal Paket ise şu an en çok tercih edileni. Fiyatı 6 bir lira olan paketle abonelere ulusal haberlerin yanında 2 GB disk alanı, 50 GB aylık bant genişliği ve internet sitesinin İphone ve Android uygulamasına sahip oluyor.

12 bin liralık Profesyonel Paket’i alan aboneler ise Kurumsal Paket’in olanakları yanında bir de videolu haberlerden yararlanabiliyor.

Ödeme konusunda kolaylıkların sağlandığı kampanyayla ilgili detaylı bilgi http://www.cihan.com.tr/kampanya adresinden ulaşılabiliyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri