Cihan Medya Haber Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı

Medya dünyasından haberler veren Cihan Medya Haber Dergisi’nin Eylül/Ekim sayısı yayınlandı. Dergi'nin bu sayısında kapak dosyasını Mümtaz'er Türköne röportajı oluşturuyor. 60'ncı kez okurlarıyla buluşan Dergi, yerelden ulusala, gazetelerden...

Medya dünyasından haberler veren Cihan Medya Haber Dergisi’nin Eylül/Ekim sayısı yayınlandı. Dergi'nin bu sayısında kapak dosyasını Mümtaz'er Türköne röportajı oluşturuyor. 60'ncı kez okurlarıyla buluşan Dergi, yerelden ulusala, gazetelerden televizyonlara, dergilerden yeni medyaya kadar her mecradan, sektöre dair haber, inceleme ve röportajlardan oluşan zengin içerik sunuyor.

İki ayda bir yayınlanan Cihan Medya Haber Dergisi'nin yeni sayısı raflardaki yerini aldı. Kapağa taşınan röportajında gazeteci yazar Mümtaz'er Türköne, yolsuzluk operasyonlarından sonra yaşanan ve '17-25 Aralık süreci' olarak anılan gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor; medyanın süreçte oynadığı rolü ele alıyor. Başka bir söyleşide Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde hayata geçirilen Özgürlük İçin Basın Projesi'nin koordinatörü Hürriyet Daily News yazarı Yusuf Kanlı, Türkiye'de ifade ve basın özgürlüğü, iktidarların basın üzerindeki etkilerine dair tespitlerde bulunuyor. Gazeteci Yazar Nedim Hazar da Türk medyasının içinde bulunduğu duruma mercek tutuyor. Bir başka gazeteci Tayfun Talipoğlu ise hem kendi gazetecilik hikayesinden kısa notlar anlatıyor hem de Türk medya yapısına eleştiriler getiriyor.

Dünya medyasını da ihmal etmeyen Cihan Medya Haber Dergisi, ABD medyasının Ferguson olaylarında tutunduğu tavrı ele alıp, Türk medyasıyla kıyaslıyor. Dergi'nin bu sayısındaki yerel medya konukları ise Mardin'de dört dilde yayın yapan Kanal 47 Televizyonu ile Trabzon'da yayınlanan Taka Gazetesi. Yeni medyaya da önem veren dergi, geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Zaman Gazetesi'nin Arapça internet sitesi zamanarabic.com'u okurlarına tanıtıyor.

Dergi'de ayrıca takip ettiği her seçimin sonuçlarını başarıyla abonelerine ve kamuoyuna ulaştıran Cihan Haber Ajansı'nın cumhurbaşkanı seçiminde de tekrar ettiği başarı ele alınıyor.

Bahsi geçen haberler ve daha fazlasını Cihan Medya Haber Dergisi’nin son sayısında okuyabilirsiniz. Aboneliğin yanı sıra tüm NT mağazaları ile seçkin Yaysat bayilerinde satışa sunulan dergiye, Turkcell Dergilik'in dijital raflarından da erişilebiliyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri