Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Sağlık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçeleri ile raporları görüşülecek. (10.00 - Ankara)GÜNCEL- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu...

POLİTİKA

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Sağlık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçeleri ile raporları görüşülecek. (10.00 - Ankara)

GÜNCEL

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP’li milletvekilleri, Gezi Parkı’na yapılması öngörülen Topçu Kışlası’nın stratejik planda yer almasıyla ilgili Gezi Parkı girişinde açıklama yapacak. (10.30 - İstanbul)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ATO Congresium’da çocuk hakları konulu şiir, kompozisyon ve kısa film yarışması ödül törenine katılacak. (09.30 - Ankara)

SPOR

- Süper Lig'in 10. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Trabzonspor İstanbul'a gelecek.(13.45)

- Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecek (10.00 - Trabzon)

- Kasımpaşa'da Beşiktaş hazırlıkları devam edecek. Teknik Ddirektör Shota Arveladze ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.(13.30) CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri