Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- TBMM’de MHP, HDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30/12.30/13.30 - Ankara)- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (10.00...

POLİTİKA

- TBMM’de MHP, HDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30/12.30/13.30 - Ankara)

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Filipinler’deki temaslarını tamamlayarak Türkiye’ye hareket edecek. (Manila)

GÜNCEL

- TBMM Soma Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Ermenek'teki maden faciası konusunda kamu kurumlarını ve uzmanları dinleyecek. (14.30 - Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bakanlık makamında İsveç İskan ve Kentsel Gelişim Bakanı ile görüşecek. (13.00 - Ankara)

- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile AB Bakanı Volkan Bozkır, Sanayi Bakanlığında ‘ortak tutum ve işbirliği protokolü’ imzalayacak. (12.00 - Ankara)

- AB Bakanı Volkan Bozkır, Açık Toplum Vakfı Genel Sekreteri Gökçe Tüylüoğlu ve Danışma Kurulu Başkanı Murat Sungar’ı bakanlıkta kabul edecek. Volkan Bozkır, Letonya Büyükelçiliğindeki Milli Gün Resepsiyonuna katılacak. (11.00/13.30 - Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ve TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül, TÜBİTAK BİLGEM Başkanı Prof Dr. Arif Ergin ve HAVELSAN Genel Müdürü Sadık Yamaç, Rixos Otel’de 3. Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı’na katılacak. (09.30 - Ankara)

SPOR

- Bakü 2015 Avrupa Oyunları’nın tanıtım toplantısı yapılacak (10.00 - İstanbul)

- Daşarüşşafa Spor Kulübü’nün 100. Yılı kutlanacak. (19.00 - İstanbul)

- Spor Toto Süper Lig takımlarının hafta sonuna yönelik çalışmaları takip edilecek CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri