Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Conrad Otel'de düzenlenen '1. Latin Amerika ülkeleri Müslüman dini liderler zirvesi'nin kapanış oturumuna katılacak. (11.00) - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun’da...

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Conrad Otel'de düzenlenen '1. Latin Amerika ülkeleri Müslüman dini liderler zirvesi'nin kapanış oturumuna katılacak. (11.00)

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun’da bazı toplantılara katılacak. Temaslarına sivil toplum kurulu temsilcilerinin katılımıyma Jasmin Otel’deki kahvaltıyla başlayacak Kılıçdaroğlu, Giresun Spor Salonu’ndaki bölge toplantısında partilileri hitap edecek. Belediye Nikah Salonu’nda ziraatçılar ile bir araya gelecek Kılıçdaroğlu, daha sonra uçakla Ankara’ya dönmek için Trabzon’a geçecek. (09.00/10.30/13.30 - Giresun)

DÜNYA

- Avustralya’nın ev sahipliği yaptığı G-20 Zirvesi başlıyor. Zirvede Türkiye’yi Başbakan Ahmet Davutoğlu temsil ediyor. (Brisbane)

- KKTC’nin kuruluşu, 31. yıl dönümünde kutlanacak. (Lefkoşa)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncu Kazakistan maçıyla ilgili basın toplantısı yapacak. Ay yıldızlı ekip son çalışmasını da yapacak, (12.00/12.30 - İstanbul)

- Kazakistan Milli Takımı İstanbul'a gelecek. (13.10 - İstanbul)

- Kazakistan Milli Takımı Teknik direktörü Yuri Kraznozhan basın toplantısı yapacak. Konuk ekip son çalışmasını da maçın oynanacağı TT Arena Stadı'nda yapacak. (18.30/19.00 - İstanbul)

- Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı Ceylan Otel'de yapılacak. (10.30 - İstanbul) CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri