Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bütçesi ve Sayıştay raporları görüşülecek. (10.00 - Ankara)DÜNYA- Başbakan Ahmet Davutoğlu, G20 Zirvesi öncesinde Avustralya’da temaslarda bulunacak....

POLİTİKA

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bütçesi ve Sayıştay raporları görüşülecek. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, G20 Zirvesi öncesinde Avustralya’da temaslarda bulunacak. (Brisbane)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KKTC'nin Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına katılmak amacıyla Ada’ya gelecek. (Lefkoşa)

GÜNCEL

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bakanlıkta Posta Hizmet Sağlayıcılar Yetki belgesi verilmesi törenine katılacak. (09.30 - Ankara)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleriyle bakanlıkta ‘Yatırımlar ve İSEDAK’ konulu sohbet toplantısı gerçekleştirecek. (09.30 - Ankara)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı Kazakistan ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek. (12.30 - İstanbul)

- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, taraftar kombine tartışmaları, hakem odası basma ve gündemdeki diğer olaylarla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (14.00 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri