Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

EKONOMİ- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ocak-Haziran 2014 ‘Yapı İzin İstatistikleri’ni açıklayacak. (10.00 - Ankara) DÜNYA- Rusya ve Ukrayna devlet başkanları, AB yetkilileriyle Ukrayna’daki krizi ele alacak. (Minsk)GÜNCEL- Bakan İdris...

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ocak-Haziran 2014 ‘Yapı İzin İstatistikleri’ni açıklayacak. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- Rusya ve Ukrayna devlet başkanları, AB yetkilileriyle Ukrayna’daki krizi ele alacak. (Minsk)

GÜNCEL

- Bakan İdris Güllüce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Laboratuvar, Ölçüm ve İzleme Dairesi Başkanlığı’nda (Haymana Yolu 5. Km Gölbaşı) ‘81 İl’de Hava Kalitesinin İzlenmesi ve Kamuoyunun Bilgilendirilmesi Süreci’ hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (11.45 - Ankara)

- Anıtkabir tören alanında 6 bin gönüllünün katılımıyla rekor denemesi ile Atatürk portresi ve imzası oluşturulacak. (13.00 - Ankara)

- Türk Eğitim-Sen üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul müdürü değerlendirmelerini protesto etmek amacıyla Anayasa Mahkemesi önünde eylem yapacak. (13.00 - Ankara)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Arsenal’e konuk olacak Beşiktaş, bu maç için İngiltere’ye gidecek. (10.00 - İstanbul)

- Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile bir futbolcu, Arsenal maçıyla ilgili olarak müsabakanın oynanacağı Emirates Stadı’nda basın toplantısı yapacak. Siyah beyazlı ekip Arsenal maçının son çalışmasını da yine maçın oynanacağı statta yapacak. (TSİ 20.30/21.00 - İngiltere)

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ve 2014-2015 sezonu ilk hafta maçlarının hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri