Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öncülüğünde Dolmabahçe Sarayı’nda başlayacak İslam dünyası dini kurum temsilcileri ve akil insanlar toplantısının açılışına katılacak. Erdoğan, Türkiye...

POLİTİKA

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öncülüğünde Dolmabahçe Sarayı’nda başlayacak İslam dünyası dini kurum temsilcileri ve akil insanlar toplantısının açılışına katılacak. Erdoğan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’nın (TÜRGEV) iftar yemeğine katılacak. (13.30/20.45 - İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde şehit ve gazi yakınları ile din adamları ve muhtarlarla iftar yemeğinde buluşacak. Kılıçdaroğlu, Gürpınar sahilinde miting yapacak. (20.45/22.00 - İstanbul)

DÜNYA

- Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anatasiadis, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’la görüşecek. (Brüksel)

GÜNCEL

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Kadın Adayları Destekleme Derneği’nin (KA DER) ev sahipliğinde kadın dernekleriyle Gayrettepe Dedeman Otel’de bir araya gelecek. (16.00 - İstanbul)

- Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin açılan ve Yargıtay tarafından bozulan davanın görülmesine İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. (10.00 - İstanbul)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ön eleme ilk maçında Bursaspor ile Gürcistan’ın Chikhura Sachkhere takımı karşı karşıya gelecek. (21.30 - Bursa)

- A Milli Kadın Basketbol Takımı, basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (12.00 - İstanbul)

- Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Faruk Ilgaz, Dereağzı’nda düzenlenecek tören ve Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (11.00/13.10 - İstanbul)

- Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası’ndaki kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.

-Galatasaray’da Avusturya kampı devam ediyor.

- Beşiktaş’ın yeni sezon kampı İngiltere’de devam ediyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri