Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ‘Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi’ne katılacak. (14.30 - İstanbul)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. (20.50...

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ‘Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi’ne katılacak. (14.30 - İstanbul)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. (20.50 - İstanbul)

GÜNCEL

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK başkanlık binasında ‘TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi’ni kamuoyuna açıklayacak. Bakan Işık, Türk Tasarım Danışma Konseyi’nin Bakanlıktaki 10. toplantısına katılacak.

(10.00-11.00 - Ankara)

- 33. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı açılışı Kocatepe Camii avlusunda gerçekleştirilecek. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler de katılacak. (11.00 - Ankara)

- Ramazan ayının sembollerinden biri olan Fatih'teki Hırka-i Şerif Camii içinde bulunan Hz. Muhammed’in (sav) Veysel Karani Hazretlerine hediye ettiği Hırka-i Şerif, saat 10.00’da ziyaret açılacak. (10.00 - İstanbul)

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim turları kapsamında Trabzon’a gelecek. Havalimanında, başta MHP ve CHP olmak üzere kendisine destek veren muhalefet partilerinin temsilcilerince karşılanacak İhsanoğlu, Cuma namazı ve esnaf ziyaretlerinin ardından kanat önderleriyle bir araya gelecek. İhsanoğlu, akşam da iftar yemeğine katılacak. (09.30/15.00/20.04)

SPOR

- Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin resmi açılışı yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla açılacak. (İstanbul - 15.00)

- Dünya Kupası çeyrek final maçlarında Fransa-Almanya, Brezilya-Kolombiya (19.00/23.00 - Brezilya)

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Almanya’da devam edecek.

- Takımların yeni sezona yönelik çalışmalarına devam ediyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri