Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Dünya Çevre Günü vesilesiyle 6 ilde yapımı tamamlanan katı atık düzenli depolama tesislerinin Rixos Otel’deki...

POLİTİKA

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Dünya Çevre Günü vesilesiyle 6 ilde yapımı tamamlanan katı atık düzenli depolama tesislerinin Rixos Otel’deki toplu açılışını yapacak. (10.00 - Ankara)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sırasıyla; Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Kamu-Sen ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini ziyaret edecek. (11.00/12.30/15.00 - Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında; Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türk Tabipler Birliği’ni (TTB) ziyaret edecek. (11.00/12.00/14.00 - İstanbul)

DÜNYA

- Avrupa Birliği’nin ev sahipliğinde yapılan G7 Zirvesi sona erecek. (Brüksel)

GÜNCEL

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye Müteahhitler Birliği’nde ‘Sektörel Değerlendirme’ toplantısına katılacak. (14.30 - Ankara)

SPOR

- Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 2. maçında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital Ülker Arena’da karşı karşıya gelecek. (21.00 - İstanbul)

- İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü tanıtım lansmanı ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın imza töreni Çırağan Palace Kempinski’de yapılacak. (10.30 - İstanbul)

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip ediliyor… CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri