Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, ardından Türkiye İstiklal Gazileri İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ile görüşecek. (10.30-15.00-Ankara)-...

POLİTİKA

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, ardından Türkiye İstiklal Gazileri İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ile görüşecek. (10.30-15.00-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek ile görüşecek. (12.00-Ankara)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AKM’deki Niğde Tanıtım Günleri etkinliğine katılacak. (13.00-Ankara)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ATO Congresium’da ‘çocuk hakları’ konulu şiir, kompozisyon ve kısa film yarışması ödül törenine katılacak. (09.30-Ankara)

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Sağlık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçeleri ve raporları görüşülecek. (10.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2013 yılı ‘Araştırma-Geliştirme Faaliyetleri Araştırması Verileri' ile ekim ayı ‘Yurtdışı Üretici Filat Endeksi’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) 2014 yılı 3. dönem ‘Uluslararası Yatırım Pozisyonu Verileri'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Hazine Müsteşarlığı, ekim ayı 'Merkezi Yönetim Verileri'ni açıklayacak. (17.00-Ankara)

DÜNYA

- Kudüs'te bir sinagoga düzenlenen saldırıyla tırmanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Kudüs)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir'den Ekvator Ginesi'ne geçecek. Erdoğan, Ekvator Ginesi Cumhurbaşkanı Teodoro Obiang Nguema Mbasogo ile görüşecek. (Malabo)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'nin daveti üzerine Irak'a resmi ziyaret gerçekleştirecek. (Bağdat)

GÜNCEL

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP’li vekiller, Gezi Parkı’na yapılması öngörülen Topçu Kışlası’nın stratejik planda yer almasıyla ilgili Gezi Parkı girişinde açıklama yapacak. (10.30-İstanbul)

- Uluslararası Af Örgütü, ‘Hayatta Kalma Mücadelesi: Türkiye’deki Suriye’den Gelen Mülteciler’ adlı raporu açıklayacak. (10.30-İstanbul)

- Saadet Partisi Bursa Teşkilatı, Papa’nın Türkiye’ye davet edilmesini kınamak amacıyla basın açıklaması yapıp yetkililere mektup gönderecek. (11.15-Bursa)

- Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği ‘Bursa Bilim Şenliği’nin tanıtım toplantısı yapılacak. (09.30-Bursa)

SPOR

- Süper Lig'in 10. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Trabzonspor, İstanbul'a gelecek. (13.45-İstanbul)

- Kasımpaşa'da Beşiktaş hazırlıkları devam edecek. Teknik direktör Shota Arveladze ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (13.30-İstanbul)

- Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Trabzon)

- Süper Lig takımlarının 10. hafta maç hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri