Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’i Çankaya Köşkü’nde kabul edecek (15.45-Ankara)- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde kongre çalışmalarına katılacak. Ardından Diyanet İşleri...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’i Çankaya Köşkü’nde kabul edecek (15.45-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde kongre çalışmalarına katılacak. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığı’nda bilgilendirme toplantısına iştirak edecek olan Davutoğlu, partisinin Genel Merkezi'nde MYK toplantısına katılacak. (09.30-13.30-18.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM’de 21. Dönem (1999-2002) Mersin Milletvekili Ali Güngör için Şeref Kapısı merdivenleri önünde tören düzenlenecek. (11.45-Ankara)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ‘Dünya Yoksullukla Mücadele Güne’ konferansına katılacak. (10.00-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kars Ardahan Iğdır tanıtım günlerine katılacak (13.30-Ankara)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Üniversitesi’nin yeni akademik yılı açılışına katılacak. (10.00- İstanbul)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Çırağan Sarayı’nda Avrupa Havayolları Birliği Havacılık Liderleri Zirvesi'ne katılacak. (11.00- İstanbul)

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bursa Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ziyaret edecek. Ardından 200 yatak kapasiteli sporcu kamp eğitim merkezi inşaatında incelenmelerde bulunacak. Atıcılar Eğitim Ve Spor Vadisi'nde, Amatör Spor Haftası etkinlikleri açılış törenini gerçekleştirecek ve çeşitli incelemelerde bulunacak. (11.00-19.00-Bursa)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri’de. Yıldız, fen lisesi temel atma töreni, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ek bina, Abdullah Gül Üniversitesi Öğrenci Yurdu, Abdullah Gül Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı ve Kayseri Kitap Fuarı açılış törenine katılacak. (11.30-18.00-Kayseri)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Amasya’da. Eroğlu, valiliği ziyaret edecek ve burada basın toplantısı düzenleyecek. Daha sonra Apple Palace Otel'de AK Parti İl Belediye Başkanları Toplantısı’na katılacak. (16.30-18.30-Amasya)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu önünde basın açıklaması yapacak. (11.00- İstanbul)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayı ‘Motorlu Kara Taşıtları’ istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği eylül ayı ‘Kurulan ve Kapanan Şirket’ istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- IŞİD hedeflerine düzenlenen hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

- Batı Afrika'yı etkileyen ebola salgını, Avrupa ve Amerika'ya da sıçradı. Gelişmeler takip edilecek.

GÜNCEL

- T129 ATAK helikopterlerine yönelik basın tanıtımı, Kara Havacılık Komutanlığı'nda icra edilecek. (Ankara)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa) CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri