Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sırasıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’i kabul edecek (13.30-15.00-16.30-Ankara)POLİTİKA- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sırasıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’i kabul edecek (13.30-15.00-16.30-Ankara)

POLİTİKA

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, YASAD ve Bahçeşehir Üniversitesi protokol imza törenine katılacak. (11.00-İstanbul)

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’le başbaşa görüşecek, heyetler arası çalışma kahvaltısına katılacak. Görüşme sonrası Çavuşoğlu ile Stoltenberg ortak basın toplantısı düzenleyecek. (09.00-09.15-10.30-Ankara)

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kosta Rika DB Manuel G. Sanz ile başbaşa ve ardından heyetlerarası görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenleyecek. Çavuşoğlu akşam saatlerinde Kosta Rika Büyükelçiliği açılışına katılacak. (11.30-12.30-18.30-Ankara)

- Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı'nın IŞİD’le Küresel Mücadele Koalisyonu Özel Temsilcisi Org. J. Allen'ı kabul edecek. (17.45-Ankara)

- Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Avrupalı Muhafazakârlar ve Reformistler İttifakı Başkanı Jan Zahradil ve beraberindeki heyeti kabul edecek (15:00-Ankara)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (12.00-Ankara)

DÜNYA

-ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Suriye ve Irak'taki IŞİD hedeflerine düzenledikleri hava operasyonları takip edilecek.

- Afrika dışında ilk Ebola virüsü bulaşma vakasının ardından Avrupa tam anlamıyla alarma geçti. Gelişmeler takip edilecek.

- Mekke'de hac farizasını tamamlayan hacılar, Efendimizi ziyaret için Medine'ye gelmeye başladı. Medine'ye gelen hacılar, şehir girişinde önce bir otobüs terminalinde toparlanıyor. Burada hacıların, yemek, sağlık ve dinlenme gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Hacılar, daha sonra toplu halde Mescid-i Nebevi'ye ya da otellerine sevk ediliyor. (Medine)

- KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı kabul edecek. (Lefkoşa)

GÜNCEL

- Kobani'deki IŞİD saldırılarına tepki gösteren KESK, 'Savaşa hayır' diyerek iş bırakıp Setbaşı'ndan Heykel'e yürüyecek. (12.00-Bursa)

- Kayseri'de görülen Ali İsmail Korkmaz davasına devam edilecek. (Kayseri)

- Yurdun çeşitli illerinde gerçekleştirilen eylemler takip ediliyor.

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

KÜLTÜR-SANAT

- İsveç'te 2014 Nobel ödüllerini kazananlar açıklanmaya devam edilecek. Bugün edebiyat ödülünün açıklanması bekleniyor. (Stockholm)

SPOR

- Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı’nın Çek Cumhuriyeti ile yapacağı EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Ay yıldızlı ekip bu maçın son çalışmasını da Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi’nde yapacak. (16.30-17.00-İstanbul)

- Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Pavel Vrba, Türkiye ile oynayacakları EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Konuk ekip Türkiye maçının son çalışmasını da müsabakanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda yapacak. (19.00-20.00-İstanbul)

- Fenerbahçe, Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı Süper Lig’in 6. Hafta maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek.

- Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek Galatasaray’da bu maçın hazırlıkları yapılacak antrenmanla sürecek.

- Süper Lig’in lideri Beşiktaş’ta 3 günlük iznin ardından 19 Ekim’de İstanbul’da oynanacak Sivasspor maçının hazırlıklarına başlanacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri