Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenleyeceği bayramlaşma törenine katılacak. (13.00-İstanbul) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Musul'da IŞİD tarafından...

POLİTİKA

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenleyeceği bayramlaşma törenine katılacak. (13.00-İstanbul)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Musul'da IŞİD tarafından esir alındıktan sonra kurtarılan konsolosluk görevlisini ziyaret edecek. (Afyonkarahisar)

DÜNYA

- Şeytan taşlama için Mina'ya gelen hacılardan kimileri metroyu kullanıyor. Arafat, Müzdelife ve Mina arasında çalışan metro hattında hac dönemi boyunca 500 bin kişinin taşınması bekleniyor. (Mekke)

- KKTC Dışişleri Bakanı Özdil Nami, IŞİD'in bölgedeki varlığından kendilerinin de rahatsızlık duyduklarını söyledi. Nami, "Kıbrıs’a uzanacak olan her el, Türk askerinin çok sert müdahalesine maruz kalacağını bilmesi gerekir." dedi. (Lefkoşa-Özel)

GÜNCEL

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile 10 Ekim’de oynayacağı EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçının hazırlıklarına Riva Hasan Doğan Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak. (17.00-Riva)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili değerlendirmeli takip edilecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri