Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri’de, İl Jandarma Komutanlığını, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini, İl Emniyet Müdürlüğünü, huzurevini, 75. Yıl İstikbal Rehabilitasyon Merkezini ve Hava Garnizon Şehitliği'ni...

POLİTİKA

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri’de, İl Jandarma Komutanlığını, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini, İl Emniyet Müdürlüğünü, huzurevini, 75. Yıl İstikbal Rehabilitasyon Merkezini ve Hava Garnizon Şehitliği'ni ziyaret edip, bayramlaşmaya katılacak. (14.00-16.30-Kayseri)

- HDK Eş Sözcüleri Ertuğrul Kürkçü ve Sebahat Tuncel ile Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan Diyarbakır Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyecek, daha sonra Suruç'a geçecek. (11.30-Diyarbakır)

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu’yu ziyaret edecek. (10.00-11.00 İstanbul)

EKONOMİ

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2013 yılı ‘Elektrik Enerjisi Üretim-İletim İstatistikleri’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) eylül ayı ‘Tüketici Fiyat Endeksi’ ve ‘Yurtiçi Üretici Fiyat Endeksi’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- ABD ve müttefiklerinin IŞİD örgütü hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ilişkin gelişmeler izleniyor.

- Hong Kong’da Çin’in genel seçimlere müdahale etmesi kararına karşı yapılan protestolar devam ediyor. Hong Kong yönetimi başkanı Leung Chun-ying, istifa çağrılarını reddetti ancak göstericilerle görüşmeye hazır olduğunu söyledi. Gelişmeler takip ediliyor. (Pekin)

GÜNCEL

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. Hafta açılış maçında Mersin İdmanyurdu ile Bursaspor Mersin’de karşı karşıya gelecek. (20.00-Mersin)

- PTT 1. Lig’de 5. Hafta Denizlispor-Giresunspor maçıyla başlayacak. (19.30-Denizli)

- FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası çeyrek final maçları bugün oynanacak. Türkiye, İstanbul’da Sırbistan ile yarı final mücadelesi yapacak. (19.00-İstanbul)

- KKTC Değirmenlik Spor Kulübü’nde, Güney Kıbrıs’tan transfer edilen Rum futbolcunun transferiyle ilgili basın toplantısı düzenlenecek. (Lefkoşa) CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri