Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Samsun’da 19 Mayıs Üniversitesi'nin yeni akademik yıl açılışı ve yapımı tamamlanan bazı eserlerin toplu açılış törenine katılacak. (12.3015.00-Samsun)POLİTİKA- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ’2014...

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Samsun’da 19 Mayıs Üniversitesi'nin yeni akademik yıl açılışı ve yapımı tamamlanan bazı eserlerin toplu açılış törenine katılacak. (12.3015.00-Samsun)

POLİTİKA

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ’2014 Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı’ etkinlikleri kapsamında, Dünya Kalp Günü dolayısıyla Küçükçekmece’de düzenlenen ‘Yüreğinize Sağlık’ temalı yürüyüşe katılacak, ardından ‘Dragon Bot Yarışları’nın startını verecek. (10.00-İstanbul)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefat eden eski MHP genel başkan yardımcısı, eski Adana Milletvekili Recai Yıldırım için Adana Merkez Camii’nde düzenlenecek cenaze törenine katılacak. (12.00-Adana)

- CHP İstanbul Gençlik Örgütü, IŞİD terörünü lanetlemek üzere İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampusu Fen Edebiyat Fakültesi önünde toplanacak. (15.00-İstanbul)

DÜNYA

- Hazreti Peygamber'in (sas) Hudeybiye Sulhu'nu yaptığı bölgede inşa edilen Hudeybiye Camii'ni ziyarete eden Muşlu hacı adayları, barış anlaşmalarının her zaman için fayda sağlayacağını dile getirdi. (Mekke)

- Hac için Mekke'ye gelen basın mensuplarına, çalışmalarını anlatmak üzere kapılarını açan Ummül Kura Üniversitesi Hac ve Umre Araştırma Merkezi, fotoğraf ve maketler üzerinden gazetecileri bilgilendirdi. (Mekke)

GÜNCEL

- Mahmutpaşa Alışveriş Festivali kapanış töreninde Eminönü Meydan’da 5 çiftin nikahı kıyılacak. Törene Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Songül Karlı, Ahmet Selçuk İlkan gibi sanatçılar da katılacak. (14.00-İstanbul)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 4. haftasına Çaykur Rizespor-Bursaspor, Torku Konyaspor-Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği-Balıkesirspor ve Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek. (13.30-16.00-19.00-Rize-Konya-Ankara-Manisa)

- PTT 1. Lig'in 4. hafta maçlarına Boluspor-Adana Demirspor, Giresunspor-Altınordu, Kayserispor-Samsunspor, Antalyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Albimo Alanyaspor-Bucaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00-16.00-18.30-19.00)

- 2014 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nın ikinci maçında Türkiye, B grubunda Kanada ile karşı karşıya gelecek. (19.00-Ankara)

- A Milli Bayan Voleybol Takımı, 2014 FIVB Bayanlar Dünya Şampiyonası B Grubu’ndaki 5. ve son maçında Kamerun ile mücadele edecek. (TSİ 11.30-İtalya)

- Basketbol Ligi'nin iddialı ekiplerinden Anadolu Efes'te yeni sezon formaları tanıtılacak. (14.00-İstanbul)

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri